Vašuz Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Zdravím, měl bych takový menší dotaz. Koupil jsem si supa 2,5 tdi, s motorem nemám žádné zkušenosti. Auto ve velice dobrém stavu, jak z venku tak zevnitř, jsem druhý majitel v ČR, první byl starší chlápek. Najeto 270tkm. Po nastartování na volnoběh nádherný zvouček, vše jak má být. Ovšem když se například rozjíždim pomalinku bez plynu tak při 900ot/min slyším takové divné klepání. jak to vleze nad, tak už nic, opět vše ok. Zátah dobrý vše dobrý. Jen mě toto trápí a myslím že ten zvuk by tam být asi neměl. Tak se chci pouze optat zda s tímto máte nějaké zkušenosti. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Nutno připomenout, že při 240tkm byly dělané rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) Kámo, nezlob se, ale klepání kdesi je hodně šikoký pojem. Pochybuji, že kluci, kteří tomu rozumí, Ti budou vůbec odpovídat, spíš se Ti to tu přeplní názorama místních chytrolínů, že Ti z toho půjde hlava kolem. Bylo by dobré specifikovat, odkud ten zvuk jde (podvozek,spojka,převodovka,motor), ev. někoho svézt s otevřenou haupnou a aby poslouchal při rozjezdu a hledal, odkud to jde. Prostě co nejvíce specifikovat problém.... Taky doporučuji dát si do podpisu typ motoru a kilowaty... Editováno: 4. Listopad 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Je to 2,5 tdi 114 kw... ja vim tezko se to vysvetluje, aletreba nejvice to je slyset, kdyz dam rucni brzdu zaradim 1 a poustim jen pouze pomalinku spojku, tk jak se to dostane do zaberu, tk je to takovy hlasity klepot, nekde od motoru, zitra zajedu za mechanikem, tak to natocim a zkusim sem hodit video, treba nekoho neco napadne=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GgcT6ZJmZd8&feature=youtu.be zde aspon odkaz na video, ktere jsem dnes natocil z auta... snad to uslyšíte poprve to dela od nejakych 14 az 16 vteřin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Tak můj odhad je, že to jde od ventilů, resp. je možné, že máš vydřené vačky. Trochu častý problém na 114kW Ale opět pouze doměnka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 taky mi to přijde podobnej zvuk, jako když u téhle motorizace kluci dávali videa ohledně vydřenejch vaček,ale jak píše sup, doměnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 5. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Nevim no, je to jen kdyz se to dostane do zaberu a fakt bez plynu.. treba jak na tom videu.. mam rucku poustim pomalu spojku a jak je to v zaberu tak klepi klep.. dneska jsme to zkouseli s otevrenou kapotou a od motoru to temer nebylo slyset... nejvic to je slyset uvnitr....vacky jsou kontrolovane a ty jsou v cajku...=) na volnobeh to je nadherne tichoucke... pri pridani plynu take... takze to asi zatim nebudu resit a uvidim esi se to nejako projevi=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 5. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 A mozna i jak uz jsem se zde parkrat docetl jsem ten schyzofrenik ktery resi kazdej divnej zvuk=D jinak bych si toho temer ani nevsimnul.. Potreboval bych slyset nejakou jinou 2,5=) kdyz by se zatahla rucka, pouze poustela spojka, tk co to v tom zaberu dela za zvuky..=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 No jasný, nějak bych to neřešil. Až pojedeš kolem nějakýho bazaru, si projeď jiný auto. Nebo na nějakém srazu můžeš porovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Tak tak=) az se tam neco vysere, tk dam vedet=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Zamlátil vstřik či hydroštel,to jsou veci které se při tech rozvodech meli automaticky zkontrolovat taky ve 240ti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 No bohuzel ty rozvody delal majitel predemnou...=( muze z toho byt pruser, kdyz to nejaknebudu resit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Pokud máš Motor AYM asi bych to řešil aby nejaký hydro nepřestalo mazat vačku a pak je zadeláno na zkázu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.