Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

mám dotaz, na mém Superbu 1.8TSI mi někdo v prosinci prokopl masku a i když mi to opravovali v autorizáku, poslali jim GreenLine masku, všichni jsme se podivili, ale na masku auto nejezdí a já ho potřebuju denně, tak jsem to neřešil. (Viz téma mého Superbu:-)) Teď je ale čas, tak bych z přední mřížky ten nápis rád dostal, na 1.8 TSI to vypadá fakt divně :-D Jde nějak jednoduše sloupnout? Popřípadě čím ho nahradit? Bude rozměrově sedět tohle? http://www.cc-autodily.cz/oznaceni-rs-predni

Díky

No jasný, bouchni tam  označení RS. To budeš za borečka.

to RS  je kokotina, samozřejmě. Ten nápis green line je tam lepenej ? Jestli jo, jde to sundat. Necháš na tom nehty, ale jde to.

• Autor

Což o to, za borce už jsem, auto, který nemá pedály, ale páčku vedle volantu zas tolik lidí nemá, a balej se na to holky líp, než na nějakej RS nápis :D Ono ten Sup je se sportovním podvozkem a chipnutá 1.8, takže by i ten nápis RS to auto sneslo :-) Ale šlo mi spíš o to, jestli to sundám a co tam dát místo toho, protože čekám, že pod tím bude nějaká černá plocha,že?

prozradíš teda, jak je to tam přidělaný ? Tyhle nápisy se na karoserii lepí a žádná ploška pod nima není. Sundavá se to nejlépe tak, že vezmeš strunu či vlasec a podřízneš to. Zbytek lepidla se zežmolí dolu a umeje rozpouštědlem. Na masce by to ale teoreticky mohlo být i přišroubovaný. Já tam mám třeba R-line, který je na šroubkách, ale na bocích a vzadu jsou jen lepený.  

A ještě zvědavej dotaz. Ty máš speciální úpravu řízení ? 

Upraveno od jirkaK

• Autor

Upřímně nevím, ale při opravě jsem platil i jakési lepidlo. Ty šroubky jsou vidět a odšroubuju je případně normálně z vrchu toho nápisu GreenLine, nebo to bude chtít sundat masku?

JJ...mám...od API, je to i nafocené v topicu mého Supa..

Bych se na to vyprd, takhle máš aspoň ten výkon 1.8 skrytý ;-) navíc vypadáš jako uvědomělý spotřebitel, jenž šetří životní prostředí :D

Presne, greenline je dobry maskovani. VRs je dobry tak pro kluky s ksiltovkou.

jojo, pro kluky s kšiltovkou a s tmavýma brejlema  :kol-48:

Ne sorry, předpokládám, že v tom avataru nejseš ty.

Muj avatar je Barney, presny opak kluka s ksiltovkou :-)

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak problém se vyřešil sám...Nápis GreenLine mi někdo ukradl v Praze na parkovišti u FN Motol :-D Nic tam není vidět a vypadá to, jak má a jako nové...Takže kdyby to tu ten zloděj náhodou četl, tak mu vlastně děkuju :-D

To máš docela kliku. Normálně tam kradou auta celá.

auto už ukradol niekomu predtým,teraz mu chýbal len nápis  :kol-46:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.