Přejít na obsah

Náhrada za nápis GreenLine??


Boumik

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám dotaz, na mém Superbu 1.8TSI mi někdo v prosinci prokopl masku a i když mi to opravovali v autorizáku, poslali jim GreenLine masku, všichni jsme se podivili, ale na masku auto nejezdí a já ho potřebuju denně, tak jsem to neřešil. (Viz téma mého Superbu:-)) Teď je ale čas, tak bych z přední mřížky ten nápis rád dostal, na 1.8 TSI to vypadá fakt divně :-D Jde nějak jednoduše sloupnout? Popřípadě čím ho nahradit? Bude rozměrově sedět tohle? http://www.cc-autodily.cz/oznaceni-rs-predni

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Což o to, za borce už jsem, auto, který nemá pedály, ale páčku vedle volantu zas tolik lidí nemá, a balej se na to holky líp, než na nějakej RS nápis :D Ono ten Sup je se sportovním podvozkem a chipnutá 1.8, takže by i ten nápis RS to auto sneslo :-) Ale šlo mi spíš o to, jestli to sundám a co tam dát místo toho, protože čekám, že pod tím bude nějaká černá plocha,že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prozradíš teda, jak je to tam přidělaný ? Tyhle nápisy se na karoserii lepí a žádná ploška pod nima není. Sundavá se to nejlépe tak, že vezmeš strunu či vlasec a podřízneš to. Zbytek lepidla se zežmolí dolu a umeje rozpouštědlem. Na masce by to ale teoreticky mohlo být i přišroubovaný. Já tam mám třeba R-line, který je na šroubkách, ale na bocích a vzadu jsou jen lepený.  

A ještě zvědavej dotaz. Ty máš speciální úpravu řízení ? 

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...