TOMUS Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 23 godziny temu, jan.machalik napisał: Super. Diky za vysvetleni. Jeste mi kdyztak povez, co je potreba prepojit ci dokoupit, aby fungovali dalkovy ? Nebo takhle. Kdyz ted svetla prehodim bez uprav, bude to svitit aspon na potkavacky ? O vikendu mi tu elektriku asi nikdo nepredela... Diky Napis k kamose Leshnikov . On delal z obycejnych cocek na mc. Muzes napsat taky k Ferdy25 nebo Vasa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 V 21. 7. 2015 na 13:28, standavfr napsal: Sundáš nárazník,vyměníš světla namontuješ nárazník.A když budeš šikovnej,tak ani ten nárazník dolů nemusí.Nehledej v tom vědu. Tak jsem se snazil byt sikovny a nic. Nevim, jak by to mohlo bez sundani narazniku jit, to svetlo tam proste drzi dole za dve packy a to bez sundani narazniku proste nejde. No, rozhodl jsem se tedy sundat naraznik a zrada. Nedostanu se na dva srouby, ktery jsou skrz naraznik a blatnik, musel bych sundat kolo. Takze zitra jedu na zvedak, sundam kola a snad uz se konecne postesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 kolesa, podbehy, spodný kryt motora (ak je). potom 2 skrutk blatník voči nárazníku a dostaneš sa k svetlám. F3 to má rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Dnes na to jdu... Ale mam takovy tuseni, ze kdyz sundam spodni kryt motoru , tak mi to nijak nepomuze. Ja se ke svetlum dostanu, jsou na 3 sroubech, ty povolim, ale dole to drzi zahaknuty za dve packy. Nejde to posunout ani dopredu, ani dozadu. Vadi tomu to krajni ocko pro sroub. No uvidim, jak to pujde. Zlata octavka, sice se to vic krade, ale svetlo je venku za 30s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 skús dielenskú príručku, niekde v karosérii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Tak jsem se vcera pustil do vymeny. Pry vedu v tom nehledej.... Sundal jsem podbehy, pak jsem se dal do odsroubovani narazniku od blatniku a co se nestalo. Na jedne strane se mi strhnul tisicihran na sroubu a pak uz jsem ho nemohl za boha povolit, nicim...Takze prisla na radu frezka a sroub sel pryc... Nicmene, ani po oddelani tehle dvou bocnich sroubu to nebyla zadna pohadka. Ve dvou jsme pak vyndavali svetlo - jeden drzel svetla a druhej tahal za naraznik. Nakonec jsme svetla dostali ven a pak nova dovnitr, ale byl to teda porod. Pak to zase pekne vsechno nastrojit. Nebudu kecat, stravil jsem nad tim asi 4hod.... +++Pozitivni ale je, ze funguji dalkova svetla bez zasahu do elektriky. Pritom jsem se vsude docetl, ze u faceliftu s cockama bude potreba dat nejake relatko popr. propojit kabely. A tady fotka po 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Tak to je super, že to jde i bez zásahu do el. FII s MC světly vypadá super, snad budeš spokojen i se svítivostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Coz o to, ja s tim nejezdim, je to pritelkyne :-D Ale v kazdem pripade jsem pro jistotu rovnou dal Osramy NB Plus Unlimited. Dnes vecer vyzkousim, jak to sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Tahat naraznik? A hore a dole si ho povolil? Aj ked uz asi ti to bude jedno, kedze po vymene to vyzera pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Nene, povolil jsem jen ty dva bocni srouby a slo to s trochou sikovnosti....Nastesti nic neprasklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav649 Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Zdravím páni, Takže ak mám obyčajné svetlá po FL(bez čočky) a chcem ich vymeniť za Monte Carlo bude treba prerobiť káble?Pôjde to vôbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Zdravim. Pujde tohle. Treba prepojit dalkove svetla. U nich je hlavni problem po prestavbe na monte carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 (editace) už jsme se nedověděli jak po FL světla MC svítí . Slyšel jsem že nic moc podle originál H7+H7 to je bomba . Kamarád na ně MC nadává . Editováno: 18. Říjen 2020, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.