Publikováno Listopad 9, 201311 r Takže mi nešel zadní ostřivovač na pátých dveřích , závada originál plastová hadička zlomená přez gumový průchod a i kostra drát hnědý vysel na třech vláskách ... zaletováno a hadičku jsem protáhnul gumovou nevím co vydrží, je to častá závada stalo se to už někomu
Prosinec 13, 201311 r Mám dotaz, koupil jse dva roomstery a u obou při ostřiku zadního okna "voda" nestříká jen vytéká zato ale ještě asi 5 sekund po vypnutí zad. ostřiku... Co s tím? Díky
Prosinec 14, 201311 r Bude asi rozpojená trubička, nejspíš v 5. dveřích. Koukni se po chvíli zdali ti z nich nevytéká kapalina.
Prosinec 16, 201311 r Kapalina ze dveří neteče, hadička asi rozpojená neni. Prostě to jen z trysky vytéká s minimálním tlakem, cca 5 cm nad ostřikovač a to i po pustění páčky ještě cca 5s. Viděl bych to na "zlomenou" hadičku nebo tak něco. Tak snad se k tomu zítra dostanu...
Prosinec 17, 201311 r Tak závada nalezena, dnes přestalo stíkat úplně, a začalo téct ze dveří.... Byla to v "husím krku" prasklé, už to asi někdo opravoval, je tam bílý mezikus na kterém je z obou stran nasunuta orig. hadička. zkráceno nasunuto a pojištěno vazacím drátkem.... Už STŘÍKÁM......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.