miki966 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Zdravím všechny Omlouvám se,ale nikde jsem nenašel nic co by se mé otázce alespoň vzdáleně blížilo.U řidičových dveří mám ve svyslém směru nad zámkem prasklinu v těsnění dveří a chtěl bych ho vyměnit.Nikde jsem ale nenašel,jakým způsobem staré demontovat a případně nasadit nové? Pokud se zobrazí i foto,tak mám na mysli to těsnění umazané od bílé barvy. Za všechny odpovědi předem díky a šťastné km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Tak fotka se nepodařila,ale můžete ji najít v sekci Fabia1/interiér/mokrý tapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Staré těsnění prostě jen stáhneš, a nové narazíš (gumové těsnění dveří na karosérii). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Zdá se,že z toho dělám zbytečnou vědu a je to jednoduchá operace.Díky a držte mi palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Ještě se podívej, kde je lepený spoj toho těsnění, tak abys to namontoval správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Podívám se,ale co jsem viděl v prodeji resp. v nabídce,tak těsnění je v celku.Řekl bych,že přerušené je do zadních dveří,ale jistý si nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAKI Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Podívám se,ale co jsem viděl v prodeji resp. v nabídce,tak těsnění je v celku.Řekl bych,že přerušené je do zadních dveří,ale jistý si nejsem. Podařilo se ti to vnitřní těsnění dveří tedy vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Nevím,jestli ti po skoro dvou letech odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Těsnění mi nakonec vyměnil známý mechanik,ale fakt je ten,že je v celku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenley Vloženo 13. Srpna Sdílet Vloženo 13. Srpna Moc prosím o radu chci vyměnit těsnění na rámu dveří ale nevím zda je tam nějak lepené nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.