tomy696 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) Nazdar chlapi, dajú sa vymeniť vrchné držiaky xenonovych svetlometov Superb 2003, ak áno nemáte niekto číslo dielu alebo link kde sa dajú kúpiť. Ďakujem za info Editováno: 11. Listopad 2013, autor: tomy696 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 plastové držáky jsou součástí světel takže pokud to máš prasklé tak jedině svařit nebo slepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy696 Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Dobre že poistovak mi povedal, že sa dajú meniť. Pôjdem za ním nech mi ich objedna keď je taký frajer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 pokud máme na mysli oba to samé tak je nesmysl co ti říkal,protože když to světlo koupíš tak je součástí ten držák.Kdyby se to dalo koupit zvlášť tak tady lidi nepíšou že museli po bouračce svařovat držáky a nebo lepit a jednoduše by to měnili.Jenže to by se muselo dát částěčně měnit i světlo a to se nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy696 Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Ja som si tiež myslel, som zvedavý čo mi na to povie, potom dam vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.