Přejít na obsah

Porucha světel

.Honza.

Doporučené příspěvky

Zdravím, chtěl jsem se zeptat na poruchu světel u FII r.2009 s žárovkami H7 v projektorových světlometech.

Při vypnutém přepínači světel nejdou směrová světla, místo toho se rozsvítí na příslušné straně parkovací světlo. Varovné 4 směrovky fungují normálně.

Při zapnutí parkovacích světel se tyto rozsvítí.

Při přepnutí na potkávací světla svítí pouze parkovací. Mlhové přední ani zadní světlo do mlhy nesvítí. Obrysová světla vzadu svítí normálně.

Když jsem zkoušel světelnou houkačku, rozsvítilo se pouze pravé přední světlo. Žárovku jsem vyměnil, teď svítí při světelné houkačce obě světla. Jinak ale zůstává výše uvedený problém.

Pojistky jsou všechny v pořádku.

Díky za odpověď.

Editováno: , autor: .Honza.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje chyba. :kol-27: 

Zmátlo mě, že na pojistkách není napětí. Myslel jsem na často popisovanou vadu přepínače světel nebo relé.

Nikdy jsem si nevšiml, že při vypnutém zapalování nesvítí potkávací světla, ale pouze obrysová.

Není to tedy závada, ale vlastnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...