Hravec Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 ale tou maskou se nic k motoru nemůže dostat! kurňa otevři si haubnu a podívej se jak to tam je ! už sem proboha nepiště takové bezmyšlenkovité hovadiny lidi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foter Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Dlho som tu nebol a dnes u nás bolo -10,tak som sem nazrel a natrafil na tému v oct.III.Najskôr však o OII.Neviem,čo by povedali v Škodovke,ale ja nepíšem o pocitoch.Ja mám šiestu Octáviu a vo firme nám prešlo rukami ďalších cca 9 OII.Aby som predišiel subjektívnym pocitom,zobral som 2ks O II face +ja všetky 1,6tdi cr a po nočnom státi sme traja vyrazili na diaľnicu.Ja som mal samozrejme medzi nárazníkom a chladičom plast.Išli sme len 100 a dorozumievali sa vysielačkami.Moja sa dostala na 90°o cca 4km skôr,ako tie dve,ktoré toto zahlásili v rozmedzí cca 500m.Dôležitejšie je pre mňa ako taxikára to,že po polhodinovom státi a čiastočnom schladení motora pri -12° sa moja dostala na 90°zase asi o 1km skôr. Teraz mám O III 1,6 tdi cr a vidím,že to,čo tu čítam o "zimnej clone chladiča" je mimo mňa,pretože prívod vzduchu cez masku je veľmi malý.Skôr idem špekuľovať,ako dostanem nejaký plast za tú mriežku,čo je v nárazníku,pretože tá je veľká. Nepíšem to,aby som sa hádal,takto som kedysi porovnával aj čipnutú 1,9tdi a sám som bol prekvapený rozdielom. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 ale tou maskou se nic k motoru nemůže dostat! kurňa otevři si haubnu a podívej se jak to tam je ! už sem proboha nepiště takové bezmyšlenkovité hovadiny lidi ! Pro pochybovače.... takto vypadá motor u O III po cca 1 200 km po prosolených mokrých silnicích a dálnici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 No ono u nich na severu není problém klidně -35C , takže to chápu .... v našich krajích ale nejspíš k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Pro mě je to stejně nepoužitelné, ale IMHO to hlavně vypada hrozne. To je jak černý nalakovany papundekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrsuperb 2.5 TDI 120kw Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Akoj nevi něgdo kde de da sehnat zimni clonu na superba 12.2006 - 2008 na ten starši je plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Proč se ptáš v sekci Octavia 3 na věci na Superba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Ma to u TDi zmysel? Vacsinou jazdim 60km trasu. Uvazujem nad tym ale ci to nie su vyhodene peniaze ked spodna cast chladica na O3 ostava otvorena. Nejedna sa mi o ohriatie interieru, na to mam elektricke pridavne topenie a vyhrievane sedadla, ide mi o spinenie chladica a skorsie ohroatie motora do prevadzkovej teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.