Publikováno Srpen 29, 200619 r Chlapi,sháním autohit 18/2006,je tam něco kolem dálkového ovládání- skryté funkce v dálkači. Nemáte ho někdo? Potřeboval bych naskenovat ten článek.
Září 4, 200619 r Pokud vím, tak AutoHIT vydává vydavatelství Burda, zkus zapátrat na jejich webu jestli se dají sehnat starší čísla.
Září 6, 200619 r Tak to mam naskenovane do PDF. Bohuzel to ma 3 MB. Zajemce necht tedy napise email a ja mu to poslu.
Září 6, 200619 r Pro všechny zájemce malá jediná citace: Někdy jsou ne zcela jasné symboly. Nebo jsou "utajené" jako například u BMW. Jedo tlačítko je ukryto ve znaku automobilky. Toď vše co se týká daného tématu.
Září 7, 200619 r Vachlav a Zofre: tak se kouknete do posty, melo by to tam byt Luke288: neni zac Rima: Pavle, mas plnou schranku, takze se mi to vratilo.
Září 7, 200619 r mozem sa spytat aka zaujimava vec v tom clanku je o to taky velky zaujem? len som zvedavy, ved napiste nieco viac
Září 7, 200619 r Vachlav a Zofre:tak se kouknete do posty, melo by to tam byt Luke288: neni zac Rima: Pavle, mas plnou schranku, takze se mi to vratilo. JJ, moje blbost. Tak když to budeš ještě někomu posílat, tak to prosím zkus ještě jednou (riman.pavel@atlas.cz), už jsem to odmazal. Díky
Září 7, 200619 r Takze uz je to tu a tim padem koncim s rozesilanim. Ondro Dik. Upraveno Září 7, 200619 r od isquash
Září 7, 200619 r mozem sa spytat aka zaujimava vec v tom clanku je o to taky velky zaujem? len som zvedavy, ved napiste nieco viac no, vicemene nic, myslel jsem, ze se to tyka skodovackyho vystrelovaku
Září 7, 200619 r Taky sem doufal, že se dozvim nějaký vychytávky, ale i tak díky Isquashovi i Andrewsovi za ochotu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.