Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím chlapi, plánujem montáž tempomatu do Octavie I 1.9 TDI 66kw r.v. 11/2005. Otázkou je že či po montáži a povoleniu cez VAG, bude ukazovať aj zapnutie a vypnutie tempomatu na budikoch zelenou diodou, pretože nedávno som menil podsvietenie interieru vo Fábii 1.9TDI 2001 výbava elegance a pri rozoberaní budíkoch som zistil že zelená dioda na tempomat tam chýba. Tak dúfam že sa tato blbá dioda montovala do každých octavackých budíkoch Lebo mať tempomat a bez signalizacie v budikoch je podla mňa dosť nepraktické. Diky moc

Ahoj, já tempomat mám a v budíkách mi žádná kontrolka nesvítí... myslím, že je to i zbytečné, když vím kdy si je zapínám a kdy se vypnou...

O1 v budikoch signalizaciu tempomatu nema.

• Autor

Dobre chlapi, diki moc, tak kontrolku nebudem riešiť, asi to nebude take podstatne. ale je to trochu na hlavu postavene. 

Proč?

Že je tempomat aktívní (udržuje rychlost) vím tak, že jedu a přesto se pravou nohou drbu za uchem.

Že je tempomat vůbec zapnutý vím taky, vůbec ho totiž nevypínám (poloha OFF na posuvníku).

Ja ji v okte taky nemam a ziju bez toho, ani to vic nezere :o))) videl jsem ji na Pasikovi asi 2003 rok, ale neprijde mi to tak podstatny... A presne jako pise Wojnar, polohu Off jsem pouzil snad akorat jednou zkusebne, pokud si clovek nevsimne, ze ma tempomat zapnutej, tak by mel asi rovnou odevzdat i ridicak s ohledem na nas ostatni ridice...

• 3 týdny později...

Muzem byt radi, ze kontrolka nefunguje jako napr. ve vw Caddy, tam zhasne jen kdyz je packa v poloze off, jinak porat sviti, bez ohledu jestli na nej jedes nebo ne

tak je to aj v Passate B5-5.5.

toto není až tak pravda, záleží jak jsou budíky staré - stejně jako u O2

Kontrolku na aktivní (nikoli zapnutý) tempomat bych bral. Mám to v Touraně a je to supr. Kontrolka se rozsvítí pouze když je tempomat aktivní

a né zapnutý.

Ještě jednou:

Na co?

Že je aktívní vím bezpečně podle toho, že mám pravou nohu volnou.

Přehršel kontrolek je na prd. Můžou v něm zaniknout ty důležité.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.