Publikováno Listopad 17, 201311 r Zdravím chlapi, plánujem montáž tempomatu do Octavie I 1.9 TDI 66kw r.v. 11/2005. Otázkou je že či po montáži a povoleniu cez VAG, bude ukazovať aj zapnutie a vypnutie tempomatu na budikoch zelenou diodou, pretože nedávno som menil podsvietenie interieru vo Fábii 1.9TDI 2001 výbava elegance a pri rozoberaní budíkoch som zistil že zelená dioda na tempomat tam chýba. Tak dúfam že sa tato blbá dioda montovala do každých octavackých budíkoch Lebo mať tempomat a bez signalizacie v budikoch je podla mňa dosť nepraktické. Diky moc
Listopad 17, 201311 r Ahoj, já tempomat mám a v budíkách mi žádná kontrolka nesvítí... myslím, že je to i zbytečné, když vím kdy si je zapínám a kdy se vypnou...
Listopad 19, 201311 r Autor Dobre chlapi, diki moc, tak kontrolku nebudem riešiť, asi to nebude take podstatne. ale je to trochu na hlavu postavene.
Listopad 19, 201311 r Proč? Že je tempomat aktívní (udržuje rychlost) vím tak, že jedu a přesto se pravou nohou drbu za uchem. Že je tempomat vůbec zapnutý vím taky, vůbec ho totiž nevypínám (poloha OFF na posuvníku).
Listopad 20, 201311 r Ja ji v okte taky nemam a ziju bez toho, ani to vic nezere ))) videl jsem ji na Pasikovi asi 2003 rok, ale neprijde mi to tak podstatny... A presne jako pise Wojnar, polohu Off jsem pouzil snad akorat jednou zkusebne, pokud si clovek nevsimne, ze ma tempomat zapnutej, tak by mel asi rovnou odevzdat i ridicak s ohledem na nas ostatni ridice...
Prosinec 5, 201311 r Muzem byt radi, ze kontrolka nefunguje jako napr. ve vw Caddy, tam zhasne jen kdyz je packa v poloze off, jinak porat sviti, bez ohledu jestli na nej jedes nebo ne
Prosinec 9, 201311 r Kontrolku na aktivní (nikoli zapnutý) tempomat bych bral. Mám to v Touraně a je to supr. Kontrolka se rozsvítí pouze když je tempomat aktivní a né zapnutý.
Prosinec 9, 201311 r Ještě jednou: Na co? Že je aktívní vím bezpečně podle toho, že mám pravou nohu volnou. Přehršel kontrolek je na prd. Můžou v něm zaniknout ty důležité.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.