mazanec Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Zdravím, zajímalo by mě, zda není hloupost kupovat vůz z bazaru (F1 Combi), pokud již vystřídalo 3 majitele. Stáří je 9 let, ale byli to staří majitelé. Serviska je vedená, spíš by mě zajímalo, proč se toho lidi zbavují. Jestli kvůli úmrtí, poruchám, nebo koupě něčeho jiného.... Auto takové je v pořádku, spíš mě to zajímá z principu. Jeden říká nebrat, druhý, že se toho bát nemám. Jedná se o zavedený a solidní autobazar. Pokud se takový vůz dává do bazaru, tak je prý výkupní cena také nižší, díky tomu, že už vystřídalo více lidí..... Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 To je vše relativní. Starší lidé méně jezdí, km by mohly odpovídat počtu vlastníků, ale hlavně je třeba pořádně shlédnout, kdoví, co to bylo za sváteční jezdce, já tvrdím, že auto má každý den něco najet, mám tak již druhý auto, které pravidelně denně najezdí 100km a žádný velký problémy, jinak mám na fabce 248 tis. km r.v. 2003 14, 16V , kromě převodovky, která od 218 tis. hučela, vyměněna za novější, tak žádný velký problém, začínám trošku dolívat olej, ale to je logický s tolika km. Je třeba to projet, shlídnout, napíchnout na vag, atd a pak se rozhodnout. Stejně je to na tobě, jak se rozhodneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 V každém případě je to dost majitelů, každý s tím jezdí jinak a starší lidé - v důchodu - už snad nemají velkou potřebu měnit auto a zvykat si na nové. Ale určitě záleží na ceně a celkovém stavu vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 (editace) Tři majitelé jsou naprosto ok. Bývá to daleko horší.....Pokud bude dobrý stav a cena ,nebál bych se. Editováno: 21. Listopad 2013, autor: Voice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Dnes mi něco přišlo mailem k tomuto tématu, a stará pravda a zkušenosti s najetými km se opět potvzuje! http://www.sdruzeni-sova.cz/clanek/sova-odhaluje-kam-putuji-podvodne-zlegalizovane-stocene-vozy-z-dovozu-646 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 jj, ta Itálie to je neštěstí....... ale vlastně, vždyť dneska je stočeno 70% ojetých aut připravených pro kupující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 No mě spíš zaujalo, že jako zářný příklad podvodů s najetými km si SOVA vzala na paškál autobazar ESA, který jako 1. certifikovaný prodejce vozů rozjel kampaň Garance kontroly.najetých km. Takže Hovno milé ESA 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.