Roman N Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Dobrý den, může mi, prosím někdo poradit, kde a jakou pojistku má airbag? Ve schématickém zobrazení pojistkového boxu ji nemůžu najít. Jedná se Škoda Roomster, 1,4, r.v. 2007. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Airbag žádnou pojistku nemá, je připojen přímo, bez jištění, přes zásobník energie airbagu J177 na spínací skříňku. Ze spínací skříňky pin 6 vede do zásobníku černý vodič na pin 8, ze zásobníku pin 7 do airbagu černo/zelený na pin 26. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 (editace) Jestli jsem se dobře díval, tak airbag žádnou svojí pojistku nemá. Jen tu společnou velkou na akumulátoru. tak než jsem to vyzkoumal, tak už jsem byl předběhnut Editováno: 21. Listopad 2013, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman N Vloženo 21. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Děkuji za odpověď. Stalo se mi to, že jsem zkoušel pojistky ve voze a od té doby začala svítit kontrolka. Před tím, než jsem se do pojístek "podíval" tak to bylo v pořádku. Kontrolka nesvítila. Tak jsem si myslel, že airbak má pojistku. Mám za to, že jsem si pojistku přehodil. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 (editace) Přesně to samé jsem udělal ja,hledal jsem pojistku a ted svítí airbag :-\ Editováno: 19. Listopad 2017, autor: michaelcomfabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.