Yosef Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Tak tomu není Ty necelé tři měsíce mě také překvapily, ale je to tak: zprávu, že má rapida necelé tři měsíce psal v listopadu 2013 a teď v říjnu ji jako citaci zkopíroval do nové zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Videl vubec nekdy nekdo fotku rapida co ma vikyviky? Nebo cehokoliv od nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 A čo keď je to jak v seriáli Colombo? Každý o Colombovej žene hovorí, no nikto ju nikdy nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Taky me napadlo tohle prirovnani:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMax86 Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Dnes 1.10.2019 cca v 0:37 sme jeli s kolegou začátečníkem kamionem v zúžení na dálnici D1 63km směr Praha je zde 80 tak sme jeli 80.priritilo se osobni auto velkou rychlostí ještě najel do našeho pruhu kolega se samozřejmě lekl a snažil se najet co nejvíc ke kraji aby zabránil dopravní nehodě bohuzel ho to ve finále strhlo zlabkem až na svodidla. Ještě jsem stačil osobní automobil vyfotit. Přivolání policisté strašně milí pánové nám nadali že se měl držet ve svém pruhu neuhybat a zjevně se nechat nabourat což by podle mě by bylo dlouhá kolona ve zúžení atd atd protože při střetu by ten osobak šel stopro do svodidel a přetočil by se. Tudiz pro nás kamionaky z toho plyne že sme vlastně v Česku a máme se nechat nabourat než se nehodě snažit vyhnout. Pokutu dali kolegovi a zmíněný osobní automobil ani neuvedli do hlášení. Však na co práce navíc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.