parolla Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Ja meriam 169cm.Ked som začal používať ROOMA tak som si špicatým rohom pred.dvier takmer ,,natrhol papuľu!,, - a to doslova.Prídeš k autu,štandardne chceš nastúpiť,otváraš dvere a bác...Stávalo sa to aj Vám? Teraz to už neriešim,podvedome nastupujem tak že si neublížim :-) Pár krát si takto namlátili aj ľudia ,ktorých som príležitostne zviezol,teda nejazdia so mnou bežne,alebo sa ešte neviezli v Roomstri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Hm tak na to budu muset manželku upozornit má 163cm ale zas třeba by jí větší pusa slušela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 ze zkušenosti zase vím, že i záleží, jak fouká...pokud fouká do zad, hned mám spotřebu na dálnici třeba o půl litru míň, než při jízdě na stejném úseku ten samý den, ale opačným směrem...a pokud fouká z boku, je to taky pěkně cítit...takže i větry hrají roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Vetry hraji roli vzdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 ekkare, to sice jo, ale dneska to stejne auto v akci verzi stojí 280.... proste je to kategorie levnych aut, tak nemuzes cekat, ze to bude delo bez chyb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Jo jo není to prémiové MPV takže některé věci je třeba odpustiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 .. a navic je to akysi slepenec fabie a cehosi, takze nelze od toho cekat zazraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 slepenec to je ale vzhledem k tomu že se mě vždycky líbila Multipla líbí se mě i Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Multipla je designově snad ještě horší než Room, hlavně s tím svým sníženým "delfíním" čumákem a světlama nad kapotou pod spodním okrajem čelního skla - prostě extravagantní designový experimenty si nikdy moc příznivců nenašly. Room má svůj "experimentální úsek" na boku, v tom tolik diskutovaným odstupňování různý vejšky předních a zadních oken, multipla zase na čenichu. Největší rozdíl mezi nima je v tom, že koncern u rooma nezakrejvá, že to je kříženeček, naproti tomu multipla se tváří jako že je "celá svoje". A stejně jako multipla s vysokou pravděpodobností room v další generaci "už nebude room", protože dostane daleko konvenčnější "kabát" - pokud teda koncernový ekonomický cifršpióni neusouděj, že jedno MPV koncernu stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Me se room libil hned jak s nim vylezli Zitra vecer pro nej jedem uz se tesim asi vic nez manzelka pro kterou je :-) Dneska jsem se naposled projel mazdickou odted uz jen zkusebni jizdy s pripadnymi zajemci.Ale musim rict to auto vzhledem ke stari jezdi porad skvele kam se hrabe treba Megan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Tak uz je doma zatim jsem nasel jen jedno negativum moc dobre nesviti :-( mate tip na nejake lepsi zarovky?A druha vec jsou dozadu privedene kabely k reprakum?Mam vybavu Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Vše máš tady na foru, stačí pohledat. Takže jenom krátce, kabely si musíš natáhnout sám, žárovky používám osram night breaker plus h7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Dik zkusim je koupit ted jsou to fakt bludicky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Tie žiarovky určite vymeň, ale počítaj s tým, že ani po výmene to nebude o moc lepšie. Tie svetlá sú jednoducho takéto. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Ty žárovky jsou teď nejnovější osram night breaker unlimited H7 (zase slibují lepší parametry), a dají se sehnat okolo 450,- za sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Já mám ve světlech také night breakery (akorát verzi Limited Gold), dával jsem asi před 2 měsíci a svítí v porovnání s původníma osramama z výroby suprově, i když bych snesl ještě více světla, už to není tak špatné a jde i v noci vidět... Takže s night breakery chybu neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 kouknu na netu a objednam doufam ze vymena neni masakr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Si trošku pořežeš a vykloubíš ruku no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Asi se těžko něco vyrovná výměně žárovek u Stila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 U 1,4 je výměna H7 v projektoru sice natěsno, ale ještě se to dá i s mojí rukou, na kterou nenatáhnu žádnou rukavici s velikostí menší než 10. Ale měnil jsem H4 ve dvojkový HTP fábuli kamarádce - a to je MASAKR, tam je baterka o pořádnej kus víc vepředu ve srovnání s 1,4 a dostat kolem ní ruku na patici žárovky, to je fakt úkol hodnej hadího plemena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Mě hodně překvapilo když si před lety koupil švára novou FI s 1,4 Mpi tuším někdy v roce 2001 a na dovče v Chorvatsku když jsme měnili žárovku jsme u toho strávili hodinu a měli vorvaný ruce kryt na baterku fakt vadil.Když jsem v roce 2007 dostal FI s 1,4 16v byl jsem příjemně překvapen uplně luxusním přístupem ke světlům. U Rooma jsem sice dnes dolejval kap. do ostřikovačů ale nějak jsem si nevšiml jak to tam je.Jinak dnes s ním poprvé jela manželka a vcelku spokojenost až na tři věci 1. samozřejmě světla 2.Brzdy u mazdy na první tuknutí tady musí dost sešlápnout než začnou slušně brzdit ale to mě přijde jako vlastnost u všech škodovek co jsem měl možnost zkusit 3.Že není na ventilátoru poloha čelní sklo a nohy Jinak pročetl jsem vlákno o světlech a zkusím nejdřív tyhle žárovky http://www.kupzarovky.cz/tungsram-58520-h7-12v-55w-px26d-ge-p-15044.html Nechce se mě dávat 500Kč když vím jak H7 rádi praskají nebo u Room už ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Poloha ofukování čelní sklo a nohy, je na 9 hodině. Proč chceš měnit žárovky za stejné (základní), to manželce moc nepomůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Tak vzhledem k tomu že v tom vláknu píšou že jsou lepší než ty základní tak to můžu zkusit. To je divný že by si toho nevšimla že to tam je :hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Jak píše ales-r. Ty žárovky nemá význam měnit za ty cos postnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 No nevím ,ale já problém žádny nemám s výměnou žárovky jak na pravé i na levé straně vše bez problému. A to nejsem žádný střízlik. V felicii jsem musel sundat vzduchový filtr abych se vůbec dostal k levé žárovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.