Listopad 28, 201311 r Ja meriam 169cm.Ked som začal používať ROOMA tak som si špicatým rohom pred.dvier takmer ,,natrhol papuľu!,, - a to doslova.Prídeš k autu,štandardne chceš nastúpiť,otváraš dvere a bác...Stávalo sa to aj Vám? Teraz to už neriešim,podvedome nastupujem tak že si neublížim :-) Pár krát si takto namlátili aj ľudia ,ktorých som príležitostne zviezol,teda nejazdia so mnou bežne,alebo sa ešte neviezli v Roomstri.
Listopad 28, 201311 r Autor Hm tak na to budu muset manželku upozornit má 163cm ale zas třeba by jí větší pusa slušela
Listopad 28, 201311 r ze zkušenosti zase vím, že i záleží, jak fouká...pokud fouká do zad, hned mám spotřebu na dálnici třeba o půl litru míň, než při jízdě na stejném úseku ten samý den, ale opačným směrem...a pokud fouká z boku, je to taky pěkně cítit...takže i větry hrají roli
Listopad 28, 201311 r ekkare, to sice jo, ale dneska to stejne auto v akci verzi stojí 280.... proste je to kategorie levnych aut, tak nemuzes cekat, ze to bude delo bez chyb...
Listopad 28, 201311 r .. a navic je to akysi slepenec fabie a cehosi, takze nelze od toho cekat zazraky...
Listopad 28, 201311 r Autor slepenec to je ale vzhledem k tomu že se mě vždycky líbila Multipla líbí se mě i Roomster
Listopad 28, 201311 r Multipla je designově snad ještě horší než Room, hlavně s tím svým sníženým "delfíním" čumákem a světlama nad kapotou pod spodním okrajem čelního skla - prostě extravagantní designový experimenty si nikdy moc příznivců nenašly. Room má svůj "experimentální úsek" na boku, v tom tolik diskutovaným odstupňování různý vejšky předních a zadních oken, multipla zase na čenichu. Největší rozdíl mezi nima je v tom, že koncern u rooma nezakrejvá, že to je kříženeček, naproti tomu multipla se tváří jako že je "celá svoje". A stejně jako multipla s vysokou pravděpodobností room v další generaci "už nebude room", protože dostane daleko konvenčnější "kabát" - pokud teda koncernový ekonomický cifršpióni neusouděj, že jedno MPV koncernu stačí...
Listopad 28, 201311 r Autor Me se room libil hned jak s nim vylezli Zitra vecer pro nej jedem uz se tesim asi vic nez manzelka pro kterou je :-) Dneska jsem se naposled projel mazdickou odted uz jen zkusebni jizdy s pripadnymi zajemci.Ale musim rict to auto vzhledem ke stari jezdi porad skvele kam se hrabe treba Megan.
Listopad 29, 201311 r Autor Tak uz je doma zatim jsem nasel jen jedno negativum moc dobre nesviti :-( mate tip na nejake lepsi zarovky?A druha vec jsou dozadu privedene kabely k reprakum?Mam vybavu Style.
Listopad 29, 201311 r Vše máš tady na foru, stačí pohledat. Takže jenom krátce, kabely si musíš natáhnout sám, žárovky používám osram night breaker plus h7.
Listopad 30, 201311 r Tie žiarovky určite vymeň, ale počítaj s tým, že ani po výmene to nebude o moc lepšie. Tie svetlá sú jednoducho takéto. :-(
Listopad 30, 201311 r Ty žárovky jsou teď nejnovější osram night breaker unlimited H7 (zase slibují lepší parametry), a dají se sehnat okolo 450,- za sadu.
Listopad 30, 201311 r Já mám ve světlech také night breakery (akorát verzi Limited Gold), dával jsem asi před 2 měsíci a svítí v porovnání s původníma osramama z výroby suprově, i když bych snesl ještě více světla, už to není tak špatné a jde i v noci vidět... Takže s night breakery chybu neuděláš.
Listopad 30, 201311 r U 1,4 je výměna H7 v projektoru sice natěsno, ale ještě se to dá i s mojí rukou, na kterou nenatáhnu žádnou rukavici s velikostí menší než 10. Ale měnil jsem H4 ve dvojkový HTP fábuli kamarádce - a to je MASAKR, tam je baterka o pořádnej kus víc vepředu ve srovnání s 1,4 a dostat kolem ní ruku na patici žárovky, to je fakt úkol hodnej hadího plemena...
Listopad 30, 201311 r Autor Mě hodně překvapilo když si před lety koupil švára novou FI s 1,4 Mpi tuším někdy v roce 2001 a na dovče v Chorvatsku když jsme měnili žárovku jsme u toho strávili hodinu a měli vorvaný ruce kryt na baterku fakt vadil.Když jsem v roce 2007 dostal FI s 1,4 16v byl jsem příjemně překvapen uplně luxusním přístupem ke světlům. U Rooma jsem sice dnes dolejval kap. do ostřikovačů ale nějak jsem si nevšiml jak to tam je.Jinak dnes s ním poprvé jela manželka a vcelku spokojenost až na tři věci 1. samozřejmě světla 2.Brzdy u mazdy na první tuknutí tady musí dost sešlápnout než začnou slušně brzdit ale to mě přijde jako vlastnost u všech škodovek co jsem měl možnost zkusit 3.Že není na ventilátoru poloha čelní sklo a nohy Jinak pročetl jsem vlákno o světlech a zkusím nejdřív tyhle žárovky http://www.kupzarovky.cz/tungsram-58520-h7-12v-55w-px26d-ge-p-15044.html Nechce se mě dávat 500Kč když vím jak H7 rádi praskají nebo u Room už ne?
Listopad 30, 201311 r Poloha ofukování čelní sklo a nohy, je na 9 hodině. Proč chceš měnit žárovky za stejné (základní), to manželce moc nepomůžeš.
Listopad 30, 201311 r Autor Tak vzhledem k tomu že v tom vláknu píšou že jsou lepší než ty základní tak to můžu zkusit. To je divný že by si toho nevšimla že to tam je :hm
Listopad 30, 201311 r No nevím ,ale já problém žádny nemám s výměnou žárovky jak na pravé i na levé straně vše bez problému. A to nejsem žádný střízlik. V felicii jsem musel sundat vzduchový filtr abych se vůbec dostal k levé žárovce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.