Publikováno Listopad 25, 201311 r Zdravím, do fábky jsem si koupil teploměr a má bezdrátové čidlo, ale nevím kam ho umístit, aby na něj nepršelo a aby ukazoval skutečnou venkovní teplotu a nebyl ovlivňován motorem. Předem dík za odpověď Upraveno Listopad 25, 201311 r od Pawouk Upraven název vlákna.
Listopad 25, 201311 r pod zadný nárazník? teda do vrchnej časti z vnútornej strany. zvrchu by pršať nemalo, jedine pozor na striekajúcu vodu od podvozku...originál sa dáva ku prednej hmlovke keď ma pamäť neklame Upraveno Listopad 25, 201311 r od wirer
Listopad 25, 201311 r Autor Dík za rady. Momentálně ho mám ve světlech ze strany od motoru hned za krytkou takže na něj neprší, ale ohříva se to motorem. S tím nárazníkem mě to taky napadlo.. ale právě toho stříkání vody jsem se taky bál.. (
Listopad 26, 201311 r ale ohříva se to motorem. nebude potom ten teplomer hádzať bludy? ...chceš predsa,aby ukazoval vonkajšiu teplotu
Listopad 27, 201311 r Autor No chci aby ukazoval venkovní teplotu, ale bohužel nevím kam ho umístit aby na něj nešla voda a aby se nezahříval od motoru..
Listopad 28, 201311 r Co je to za cidlo, nejde ho zaizolovat proti vode a umistit tam kde je originalne umistene?
Prosinec 12, 201311 r Autor http://www.mall.cz/bezdratove-teplomery/conrad-bezdratovy-teplomer-s-venkovnim-senzorem01 Je to tenhle senzor
Prosinec 12, 201311 r Ja bych rozebral to bezdratove cidlo, z neho teplotni senzor prodlouzil kablikem a umistil tam kde je original a zaizoloval proti vode. Elektroniku toho vysilace si muzes umistit nekde do motoroveho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.