MichalRr Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Hoj, chci se zeptat majitelů myslivců (kombi) ve výbavě elegance. Máte tam to sklápění zadních opěradel z kufru? Já ho tam nemám. Dealer tvrdil, že ho tam ani mít nemám. Nějak se mi to rozleželo v hlavě a myslím, že bych ho tam dle ceníku mít měl bez příplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Mam to za priplatok, ale SK cennik je iny ako CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) V aktuálním konfigurátoru CZ je v základní výbavě MDI ( Mobile Device Interface ) Odjištění opěry zadního sedadla ze zavazadlového prostoru Odjištění víka zadních výklopných dveří (elektricky) Editováno: 28. Listopad 2013, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 a toto je co? Odjištění víka zadních výklopných dveří (elektricky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 To je dle mého ten odskok kufru co aktivuje prostřední tlačítko na klíčích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 sem myslel že je to standard už z minulého století u Octavie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 aaaa, vsak musia nieco napisat do toho cenniku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 pravda... nicméně k tématu, viděl jsem to odjišťování poprvé na veletrhu v Brně u kombíku bylo laškovné to lidem co seděli uvnitř a např. napravo, sklopit jim to nalevo, bavili jsme se jako zamlada pak jsem to viděl i v liftbacku RS u kačera a moc se mi to líbilo.... už to píšu jinde, dost často sklápím levý opěrák, když v autě vozím v přepravce psa, sklopením totiž vznikne krásná plocha pro přepravku (pes chce jezdit po směru jízdy, jinak blije) - nicméně třeba podložit rolí strečové fólie aby byla přepravka zcela vodorovně... pes vidí i ven a cestuje se... pro zajímavost, náš miláček měl 10.10. 2 roky a když jsem to nedávno počítal má najeto něco přes 8 tis. km ! (v O II a nyní O III) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 28. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Je to parádní věc a proto mi to furt vrtá hlavou. Co sem si tenkrát dělal konfiguraci, tak v tom PDF to je taky uvedeno jako součást Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Pokud si to dobře pamatuji, tak to otevíraní nebylo dostupné jen pro liftback v prvních měsících výroby. Zkus napsat přímo do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Reklamovat u prodejce, ne? Jestli je sklápění v nabídce nebo v ceníku pro Elegance ve standardu a v autě to není pak není co řešit. U Transita mi kdysi taky dali jiná sedadla než jsem objednal. Prodejce to chtěl nechat vyhnít, ale stačila zmínka na zastoupení Ford a do 14 dnů byly nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Ja ho tam mam a nic jsem nepridaval. Bylo to pro eleganci standard. Nevim jak je to ted. Auto jsem objednaval v dubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Michal Rr : sklopení opěradel zadních sedadel ze zavazadlového prostoru je součástí základní výbavy pro combi od výbavové verze Ambition. Pro liftback je za příplatek 2.000,- u obou výbavových verzí (Ambition i Elegance) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Sklápění sedadel však nelze dodat s příplatkovými sedadly Dynamic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) FraZi: Tahle kouzelná formulka v ceníku ani konfigurátoru není. Poslal jsem dotaz přímo na ŠA, ale určitě to bude důvod proč to tam nemám. Edit: Potvrzeno ŠA, že je to tím paketem Dynamic. Nikde v ceníku to ale neuvádí, což považuji za chybu. Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: MichalRr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Tak to jste mne tedy nepotěšili. Má to nějaký technický důvod? To by pak nemělo jít ani do RS combi. Také to nikde v nabídce nemám napsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Dle vyjádření ŠA bohužel nebylo vyvinuto požadované konstrukční řešení pro tento druh sedadel, takže i RS? Ale to fakt netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 To jsem zvědav na co dalšího ještě narazím. Příští týden by mělo jít do výroby, tak to snad brzy zjistím. Nejhorší je, že tohle se člověk nikde nedoví a prodejce to také neví. Tak pro RS combi to zjevně jde: http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-combi-rs-rodinny-skorosportak-76347/foto?foto=41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Jestli to jde pro RS, tak to sou pěkný... Připlatíš jim za paket a ještě ušetří na tomhle. Dobrej byznys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Podle mne je celý problém v tom, že po výrobci sedadel nepožadují verzi s pérem na to sklápění. Nic víc v tom asi být nemůže, jestliže to do RS jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 kačer má sklápění sedadel z kufru u RS verze liftback - viděl jsem na vlastní oči! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Tak v Eleganci s Dynamicem to ovládání sklápění také nemám. Asi to bude "vlastnost". :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 tak trochu vlastnost, protože výše se píše, že s paketem dynamic to u liftbacku nelze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.