Přejít na obsah

Sklápění zadních opěradel z kufru.

MichalRr

Doporučené příspěvky

V aktuálním konfigurátoru CZ je v základní výbavě

• MDI ( Mobile Device Interface )
  • Odjištění opěry zadního sedadla ze zavazadlového prostoru
  • Odjištění víka zadních výklopných dveří (elektricky)
Editováno: , autor: oct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pravda... 

nicméně k tématu, viděl jsem to odjišťování poprvé na veletrhu v Brně u kombíku bylo laškovné to lidem co seděli uvnitř a např. napravo, sklopit jim to nalevo, bavili jsme se jako zamlada  :kol-47:

pak jsem to viděl i v liftbacku RS u kačera a moc se mi to líbilo....  už to píšu jinde, dost často sklápím levý opěrák, když v autě vozím v přepravce psa, sklopením totiž vznikne krásná plocha pro přepravku (pes chce jezdit po směru jízdy, jinak blije) - nicméně třeba podložit rolí strečové fólie aby byla přepravka zcela vodorovně... pes vidí i ven a cestuje se... pro zajímavost, náš miláček měl 10.10. 2 roky a když jsem to nedávno počítal má najeto něco přes 8 tis. km ! (v O II a nyní O III)

Odkaz ke komentáři

Reklamovat u prodejce, ne? Jestli je sklápění v nabídce nebo v ceníku pro Elegance ve standardu a v autě to není pak není co řešit.

U Transita mi kdysi taky dali jiná sedadla než jsem objednal. Prodejce to chtěl nechat vyhnít, ale stačila zmínka na zastoupení Ford a do 14 dnů byly nové.

Odkaz ke komentáři

FraZi: Tahle kouzelná formulka v ceníku ani konfigurátoru není. Poslal jsem dotaz přímo na ŠA, ale určitě to bude důvod proč to tam nemám.

Edit: Potvrzeno ŠA, že je to tím paketem Dynamic. Nikde v ceníku to ale neuvádí, což považuji za chybu.

Editováno: , autor: MichalRr
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...