Publikováno Listopad 28, 201311 r Hoj, chci se zeptat majitelů myslivců (kombi) ve výbavě elegance. Máte tam to sklápění zadních opěradel z kufru? Já ho tam nemám. Dealer tvrdil, že ho tam ani mít nemám. Nějak se mi to rozleželo v hlavě a myslím, že bych ho tam dle ceníku mít měl bez příplatku.
Listopad 28, 201311 r V aktuálním konfigurátoru CZ je v základní výbavě MDI ( Mobile Device Interface ) Odjištění opěry zadního sedadla ze zavazadlového prostoru Odjištění víka zadních výklopných dveří (elektricky) Upraveno Listopad 28, 201311 r od oct
Listopad 28, 201311 r Autor To je dle mého ten odskok kufru co aktivuje prostřední tlačítko na klíčích.
Listopad 28, 201311 r pravda... nicméně k tématu, viděl jsem to odjišťování poprvé na veletrhu v Brně u kombíku bylo laškovné to lidem co seděli uvnitř a např. napravo, sklopit jim to nalevo, bavili jsme se jako zamlada pak jsem to viděl i v liftbacku RS u kačera a moc se mi to líbilo.... už to píšu jinde, dost často sklápím levý opěrák, když v autě vozím v přepravce psa, sklopením totiž vznikne krásná plocha pro přepravku (pes chce jezdit po směru jízdy, jinak blije) - nicméně třeba podložit rolí strečové fólie aby byla přepravka zcela vodorovně... pes vidí i ven a cestuje se... pro zajímavost, náš miláček měl 10.10. 2 roky a když jsem to nedávno počítal má najeto něco přes 8 tis. km ! (v O II a nyní O III)
Listopad 28, 201311 r Autor Je to parádní věc a proto mi to furt vrtá hlavou. Co sem si tenkrát dělal konfiguraci, tak v tom PDF to je taky uvedeno jako součást Elegance.
Listopad 28, 201311 r Pokud si to dobře pamatuji, tak to otevíraní nebylo dostupné jen pro liftback v prvních měsících výroby. Zkus napsat přímo do škodovky.
Listopad 29, 201311 r Reklamovat u prodejce, ne? Jestli je sklápění v nabídce nebo v ceníku pro Elegance ve standardu a v autě to není pak není co řešit. U Transita mi kdysi taky dali jiná sedadla než jsem objednal. Prodejce to chtěl nechat vyhnít, ale stačila zmínka na zastoupení Ford a do 14 dnů byly nové.
Listopad 29, 201311 r Ja ho tam mam a nic jsem nepridaval. Bylo to pro eleganci standard. Nevim jak je to ted. Auto jsem objednaval v dubnu.
Prosinec 2, 201311 r Michal Rr : sklopení opěradel zadních sedadel ze zavazadlového prostoru je součástí základní výbavy pro combi od výbavové verze Ambition. Pro liftback je za příplatek 2.000,- u obou výbavových verzí (Ambition i Elegance)
Prosinec 3, 201311 r Autor FraZi: Tahle kouzelná formulka v ceníku ani konfigurátoru není. Poslal jsem dotaz přímo na ŠA, ale určitě to bude důvod proč to tam nemám. Edit: Potvrzeno ŠA, že je to tím paketem Dynamic. Nikde v ceníku to ale neuvádí, což považuji za chybu. Upraveno Prosinec 3, 201311 r od MichalRr
Prosinec 3, 201311 r Tak to jste mne tedy nepotěšili. Má to nějaký technický důvod? To by pak nemělo jít ani do RS combi. Také to nikde v nabídce nemám napsáno.
Prosinec 3, 201311 r Autor Dle vyjádření ŠA bohužel nebylo vyvinuto požadované konstrukční řešení pro tento druh sedadel, takže i RS? Ale to fakt netuším
Prosinec 3, 201311 r To jsem zvědav na co dalšího ještě narazím. Příští týden by mělo jít do výroby, tak to snad brzy zjistím. Nejhorší je, že tohle se člověk nikde nedoví a prodejce to také neví. Tak pro RS combi to zjevně jde: http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-combi-rs-rodinny-skorosportak-76347/foto?foto=41
Prosinec 3, 201311 r Autor Jestli to jde pro RS, tak to sou pěkný... Připlatíš jim za paket a ještě ušetří na tomhle. Dobrej byznys
Prosinec 3, 201311 r Podle mne je celý problém v tom, že po výrobci sedadel nepožadují verzi s pérem na to sklápění. Nic víc v tom asi být nemůže, jestliže to do RS jde.
Prosinec 3, 201311 r kačer má sklápění sedadel z kufru u RS verze liftback - viděl jsem na vlastní oči!
Prosinec 19, 201311 r Tak v Eleganci s Dynamicem to ovládání sklápění také nemám. Asi to bude "vlastnost". :-(
Prosinec 19, 201311 r tak trochu vlastnost, protože výše se píše, že s paketem dynamic to u liftbacku nelze....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.