Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hoj,

chci se zeptat majitelů myslivců (kombi) ve výbavě elegance. Máte tam to sklápění zadních opěradel z kufru?

Já ho tam nemám. Dealer tvrdil, že ho tam ani mít nemám. Nějak se mi to rozleželo v hlavě a myslím, že bych ho tam dle ceníku mít měl bez příplatku.

Mam to za priplatok, ale SK cennik je iny ako CZ

V aktuálním konfigurátoru CZ je v základní výbavě

• MDI ( Mobile Device Interface )
  • Odjištění opěry zadního sedadla ze zavazadlového prostoru
  • Odjištění víka zadních výklopných dveří (elektricky)

Upraveno od oct

a toto je co? 

• Odjištění víka zadních výklopných dveří (elektricky)
  • Autor

To je dle mého ten odskok kufru co aktivuje prostřední tlačítko na klíčích.

Presne :kol-47:

sem myslel že je to standard už z minulého století u Octavie....

aaaa, vsak musia nieco napisat do toho cenniku :kol-33:

pravda... 

nicméně k tématu, viděl jsem to odjišťování poprvé na veletrhu v Brně u kombíku bylo laškovné to lidem co seděli uvnitř a např. napravo, sklopit jim to nalevo, bavili jsme se jako zamlada  :kol-47:

pak jsem to viděl i v liftbacku RS u kačera a moc se mi to líbilo....  už to píšu jinde, dost často sklápím levý opěrák, když v autě vozím v přepravce psa, sklopením totiž vznikne krásná plocha pro přepravku (pes chce jezdit po směru jízdy, jinak blije) - nicméně třeba podložit rolí strečové fólie aby byla přepravka zcela vodorovně... pes vidí i ven a cestuje se... pro zajímavost, náš miláček měl 10.10. 2 roky a když jsem to nedávno počítal má najeto něco přes 8 tis. km ! (v O II a nyní O III)

• Autor

Je to parádní věc a proto mi to furt vrtá hlavou. Co sem si tenkrát dělal konfiguraci, tak v tom PDF to je taky uvedeno jako součást Elegance.

Pokud si to dobře pamatuji, tak to otevíraní nebylo dostupné jen pro liftback v prvních měsících výroby. :kol-32:   Zkus napsat přímo do škodovky.

Reklamovat u prodejce, ne? Jestli je sklápění v nabídce nebo v ceníku pro Elegance ve standardu a v autě to není pak není co řešit.

U Transita mi kdysi taky dali jiná sedadla než jsem objednal. Prodejce to chtěl nechat vyhnít, ale stačila zmínka na zastoupení Ford a do 14 dnů byly nové.

Ja ho tam mam a nic jsem nepridaval. Bylo to pro eleganci standard. Nevim jak je to ted. Auto jsem objednaval v dubnu.

Michal Rr : sklopení opěradel zadních sedadel ze zavazadlového prostoru je součástí základní výbavy pro combi od výbavové verze Ambition. Pro liftback je za příplatek 2.000,- u obou výbavových verzí (Ambition i Elegance)

Sklápění sedadel však nelze dodat s příplatkovými sedadly Dynamic

• Autor

FraZi: Tahle kouzelná formulka v ceníku ani konfigurátoru není. Poslal jsem dotaz přímo na ŠA, ale určitě to bude důvod proč to tam nemám.

Edit: Potvrzeno ŠA, že je to tím paketem Dynamic. Nikde v ceníku to ale neuvádí, což považuji za chybu.

Upraveno od MichalRr

Tak to jste mne tedy nepotěšili. Má to nějaký technický důvod? To by pak nemělo jít ani do RS combi. Také to nikde v nabídce nemám napsáno.

• Autor

Dle vyjádření ŠA bohužel nebylo vyvinuto požadované konstrukční řešení pro tento druh sedadel, takže i RS? Ale to fakt netuším

• Autor

Jestli to jde pro RS, tak to sou pěkný... Připlatíš jim za paket a ještě ušetří na tomhle. Dobrej byznys :kol-47:

Podle mne je celý problém v tom, že po výrobci sedadel nepožadují verzi s pérem na to sklápění. Nic víc v tom asi být nemůže, jestliže to do RS jde.

kačer má sklápění sedadel z kufru u RS verze liftback - viděl jsem na vlastní oči!

• 3 týdny později...

Tak v Eleganci s Dynamicem to ovládání sklápění také nemám. Asi to bude "vlastnost". :-(

tak trochu vlastnost, protože výše se píše, že s paketem dynamic  to u liftbacku nelze....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.