Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, může někdo poradit s demontáží předních mlhovek s denním svícením? Jsou jenom nacvaknuty, nebo je drzi srouby? Diky za radu.

Návod k použití, oddíl Svépomoc, část Pojistky a žárovky. Tam to máš.

post-32075-0-28127700-1385653272_thumb.j

• Autor

Navod jsem nestudoval, chyba. DIKY MOC ! Nechtel jsem udelat vic skody nez uzitku...

já sa aj výrobcovi divím,že tie Návody do áut aj dávajú..škoda peňazí..aj tak to nikto nečíta  :kol-44: ,čo sa mi už neraz potvrdilo aj tu na fóre

Jo, to máš pravdu. I když v tomto konkrétním případě se pro neznalého možná jeví, že tam postup demontáže mlhovky nebude. :kol-32:

Ja keď som hľadal, tak postup na výmenu stropovej žiarovky v interiéry som v návode nenašiel. Bola tam iba veta, aby som to nechal na servis...

tu teraz nejde či to tam je,alebo nie...ide tu predovšetkým o to,že majitelia sa v mnohých prípadoch ani neuráčia otvoriť tú knížku,radšej sa hneď spýtajú napr.aká je kde poistka,žiarovka a tak....a v Návode nemôže byť naozaj všetko,čo by robili v servisoch :D  ...

ale to už zachádzame s debatou mimo témy,takže Aliii sorry  :kol-17:

• 3 roky později...

Dřív sem se toho bál-sice podle návodu píšou jak na to ale přišla mi na vytrhnutí tý mřížky vedle mlhovky docela velká síla.

Od doby co jsem za rok a půl  trefil tři srnky-z toho 2 za měsíc a dva dni po druhej srnce mi orvala ženská s golfem nárazník, tak už sundavam mřížku vedle mlhovky poslepu.

Upraveno od Mr.Pavka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.