McMichal Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Kluci, napište mi jake zarovky jsou ve světlech S II Mam bixenon a potrebuji doporučit zarovky do parkovacek, mlhovek a dálkových aby to nesvitilo tak hnusně žlutě. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 tak když máš bi xenon, tak si přes diagnostiku vypni tu přídávnou dálkovou H1.... ta H1 se do toho akorát plete a logicky se nenatáčí s bi xenem. jinak pokud chceš i tu pitomou H1 přidávnou na dalkové, tak osram blue xenon, philips blue vision. parkovačky opět to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Jaký to jsou patice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 dalkovy H3, mlhovky H8, parkovačky W5W. máš to v návodě. https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/11-2011/Manual/B6_Superb_OwnersManual.pdf strana 228 v pdf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 V novějším návodu - pro model 2012 a výše už ten rozpis žárovek není - nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 No, ve FL už moc žárovek není... A asi nepředpokládají, že si to budeme měnit... Lepší dát servisu peníze za výměnu a nákup předražené žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 4. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Pokud vypnu H1, jak to potom bude, pokud budu chtít na někoho přes den bliknout, pokud budou světla vypnutý? Xenon nebude nažhavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 No, ve FL už moc žárovek není... A asi nepředpokládají, že si to budeme měnit... Lepší dát servisu peníze za výměnu a nákup předražené žárovky. Tak třeba já FL nemám a v návodu seznam žárovek už není. Jinak u FL se budou měnit rovnou celá světla, tak jako se na OII měnily celá zrcátka s blikači, takže seznam je vskutku zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 (editace) Ahoj, v mém návodu k obsluze (2012) nebyl seznam žárovek pro můj vůz. Stáhl jsem si Návod pro rok 2011 a tam už seznam je. Dva dotazy: 1. Opravdu je v mém voze registrace 03/2013 v předním blinkru žárovky PY 24W? Vživotě jsem jí neviděl a stojí ranec peněz. viz https://www.autozarovky-philips.cz/p24w-1/autozarovky-philips-py24w-12v-24w-hipervision?gclid=EAIaIQobChMIk6_ZhePu3QIVxpAYCh0yGwDdEAQYAyABEgJHRvD_BwE NENÍ TO CHYBNÝ ÚDAJ? Nemá tam být v předním blinkru žárovka PY21W? 2. V návodu jsem nenašel, jaká žárovka patří do předních denních světel. Nevíte? Dík moc Editováno: 5. Říjen 2018, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Dennky patice BA 15 S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Ty predni blinkry jsou u supreba fakt nejake divne, ale ty co mas v odkaze tam urcite nejsou. Kazdopadne bych to resil az kdyz blinkr odejde, coz se asi nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Predna smerovka- PY 24W. Nie, nieje to chyby udaj. A nieje nic lepsie ako sa presvedcit sam, vymontovat a pozriet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Jasne, ale to je posledni moznost. Nechce se mi ted hrabat ve svetlech, pokud by to nekdo vedel s jistotou. Pokud je to skutecne specilitka PY24W, tak bych ji asi tezko shanel po ceste nekde u pumpy.Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 (editace) Ta demontaz je blba, koukal jsem na to a musi se asi vysroubovat jeden sroubek, ke kteremu neni moc dobry pristup a hrozi, ze zapadne nekam do svetla, tak jsem to nevyndaval. Editováno: 8. Říjen 2018, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Ked uz sme pri tom, tak viem, ze na OII som mal v kodovani RJ Elektroniky moznost, ze ked vypadne jedno svetlo (napriklad zadna lava smerovka), tak ako smerovka bude blikat ina ziarovka, ktora je vo svetle (napriklad spiatocka, uz si nepamatam presne). Nieco ako zaloha. Funguje toto aj u SII? Nejak som to nenasiel v kodovani cez VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Stáhl jsem postupně všechny návody na SII před FL, kde byly uvedeny typy žárovek: Datum dávodu - žárovka v předním blinkru 2008/03 - PY21W 2008/11 - PY21W 2009/05 - PY24W 2010/05 - PY24W 2010/11 - PY24W 2011/05 - PY21W 2011/11 - PY24W Takže bych uvedenou specifikaci PY24W viděl jako chybnou. Koukat do světla nebudu a risknu to. JInak by to šlo ověřit, kdyby měl někdo originální sadu náhradních žárovek a juknul do ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 do MR13, pre halogénové i xenonové svetlomety: od MR14 pre halogénové svetlomety (xenónové používajú LED modul): Zdroj: dielenská príručka, Superb II, Elektrická zarízení, vydanie 12.2013 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Aha... Tak jsem pravdu nemel.To jsou veci, co je nutne udelat praha vymenu blinkru. Nehkede na cenu te zarovky.Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Kludne si to stiahni a prestuduj cele. Ja som sa snazil iba dolezite podla zadania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Jojo už to mám stažené. Vzhledem k k množství práce a k ceně žárovka ji kupovat do předu nebudu. Až prdne, tak jí koupím a vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Jako samozrejme sa to neda prepodvedat, ale mam 315t km a smerovky stale povodne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.