Plechy Vloženo 9. Prosinec 2013 Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je možné že na cc autodíly nabízejí set komplet spojky s jedno hmotnostním setrvačníkem na octavii II 1.9 tdi 77kw a je tam zmiňovaná i octavia i 1.9 tdi 66kw. myslíte že to bude pasovat do obou aut že je tam stejné uchycení? o jednohmotě uvažuji protože už jsem ji jednou měnil a zase začíná zlobit. asi neumím jezdit. nebo nenapadá někoho jakou spojku bych tam mohl dostat ale s pevným setrvačníkem? třeba z nějakého seatu nebo podobně. ´děkuji z odpověd Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: Pawouk Upraven název vlákna a vlákno přesunuto. Citovat
Plechy Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Vloženo 9. Prosinec 2013 bohužel odkaz na myšlený set mi jsem nejde vložit :-/cc autodíly je to v oddělení setrvačníky se spojkou. hned ten první Citovat
VAG BoBo Vloženo 9. Prosinec 2013 Vloženo 9. Prosinec 2013 Tak opiš alespoň kód zboží z cc-autodílu. Citovat
VAG BoBo Vloženo 10. Prosinec 2013 Vloženo 10. Prosinec 2013 Pokud ti sedí kód motoru tak pasuje. Pro jistotu dej zadat dotaz na zboží a oni ti to řeknou přesně dle tvého VIN. Citovat
Plechy Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Vloženo 11. Prosinec 2013 jde mi o to že kdybych někde sehnal starší spojku z jedničkové Octavie s tímhle motorem tak to můžu krásně vyzkoušet jak to funguje a jestli je to opravdu tak strašné jak některý píšou a pokud mi to nebude vyhovovat tak si nemusím trhat vlasy za to že sem vyhodil 3 tisíce místo 13.. :-) Citovat
Plechy Vloženo 14. Prosinec 2013 Autor Vloženo 14. Prosinec 2013 na ccautodíly jsem psal dvakrát a nikdo mi neodepisuje.. :-( Citovat
VAG BoBo Vloženo 14. Prosinec 2013 Vloženo 14. Prosinec 2013 Napsal jsi dotaz přímo pod tu spojku, aby to šlo jako příjmy dotaz na zboží? Citovat
Plechy Vloženo 27. Prosinec 2013 Autor Vloženo 27. Prosinec 2013 nene. posílal sem jim mail.. zkusím to jak píšeš Citovat
Plechy Vloženo 29. Prosinec 2013 Autor Vloženo 29. Prosinec 2013 ať se ptám jak se ptám.. nikdo mi neodpovídá :-( tak koukám že z toho asi nic nebude Citovat
libero Vloženo 29. Prosinec 2013 Vloženo 29. Prosinec 2013 napíš tomuto členovi fóra http://forum.skodahome.cz/user/51372-suri/ SZ,on ti to zistí Citovat
VAG BoBo Vloženo 29. Prosinec 2013 Vloženo 29. Prosinec 2013 Teď tam mají volno, jsou vánoce, budou až 2.1.2014, Pošli mi VIN soukromou zprávou a já se zeptám. Citovat
Plechy Vloženo 8. leden 2014 Autor Vloženo 8. leden 2014 Podle Vinu to do mého auta pasuje. Nevíte o někom kdo to má namontovaný v autě? jak se to auto chová? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.