Publikováno Prosinec 9, 201311 r Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je možné že na cc autodíly nabízejí set komplet spojky s jedno hmotnostním setrvačníkem na octavii II 1.9 tdi 77kw a je tam zmiňovaná i octavia i 1.9 tdi 66kw. myslíte že to bude pasovat do obou aut že je tam stejné uchycení? o jednohmotě uvažuji protože už jsem ji jednou měnil a zase začíná zlobit. asi neumím jezdit. nebo nenapadá někoho jakou spojku bych tam mohl dostat ale s pevným setrvačníkem? třeba z nějakého seatu nebo podobně. ´děkuji z odpověd Upraveno Prosinec 9, 201311 r od Pawouk Upraven název vlákna a vlákno přesunuto.
Prosinec 9, 201311 r Autor bohužel odkaz na myšlený set mi jsem nejde vložit :-/cc autodíly je to v oddělení setrvačníky se spojkou. hned ten první
Prosinec 10, 201311 r Pokud ti sedí kód motoru tak pasuje. Pro jistotu dej zadat dotaz na zboží a oni ti to řeknou přesně dle tvého VIN.
Prosinec 11, 201311 r Autor jde mi o to že kdybych někde sehnal starší spojku z jedničkové Octavie s tímhle motorem tak to můžu krásně vyzkoušet jak to funguje a jestli je to opravdu tak strašné jak některý píšou a pokud mi to nebude vyhovovat tak si nemusím trhat vlasy za to že sem vyhodil 3 tisíce místo 13.. :-)
Prosinec 29, 201311 r Autor ať se ptám jak se ptám.. nikdo mi neodpovídá :-( tak koukám že z toho asi nic nebude
Prosinec 29, 201311 r napíš tomuto členovi fóra http://forum.skodahome.cz/user/51372-suri/ SZ,on ti to zistí
Prosinec 29, 201311 r Teď tam mají volno, jsou vánoce, budou až 2.1.2014, Pošli mi VIN soukromou zprávou a já se zeptám.
Leden 8, 201411 r Autor Podle Vinu to do mého auta pasuje. Nevíte o někom kdo to má namontovaný v autě? jak se to auto chová?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.