Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je možné že na cc autodíly nabízejí set komplet spojky s jedno hmotnostním setrvačníkem na octavii II 1.9 tdi 77kw a je tam zmiňovaná i octavia i 1.9 tdi 66kw. myslíte že to bude pasovat do obou aut že je tam stejné uchycení? o jednohmotě uvažuji protože už jsem ji jednou měnil a zase začíná zlobit. asi neumím jezdit. nebo nenapadá někoho jakou spojku bych tam mohl dostat ale s pevným setrvačníkem? třeba z nějakého seatu nebo podobně. ´děkuji z odpověd

Upraveno od Pawouk
Upraven název vlákna a vlákno přesunuto.

• Autor

bohužel odkaz na myšlený set mi jsem nejde vložit :-/cc autodíly je to v oddělení setrvačníky se spojkou. hned ten první

Tak opiš alespoň kód zboží z cc-autodílu.

• Autor

125010300 - 038105269D

Pokud ti sedí kód motoru tak pasuje. Pro jistotu dej zadat dotaz na zboží a oni ti to řeknou přesně dle tvého VIN.

• Autor

jde mi o to že kdybych někde sehnal starší spojku z jedničkové Octavie s tímhle motorem tak to můžu krásně vyzkoušet jak to funguje a jestli je to opravdu tak strašné jak některý píšou a pokud mi to nebude vyhovovat tak si nemusím trhat vlasy za to že sem vyhodil 3 tisíce místo 13.. :-)

• Autor

na ccautodíly jsem psal dvakrát a nikdo mi neodepisuje.. :-(

Napsal jsi dotaz přímo pod tu spojku, aby to šlo jako příjmy dotaz na zboží?

• 2 týdny později...
  • Autor

nene. posílal sem jim mail.. zkusím to jak píšeš

• Autor

ať se ptám jak se ptám.. nikdo mi neodpovídá :-( tak koukám že z toho asi nic nebude 

Teď tam mají volno, jsou vánoce, budou až 2.1.2014, Pošli mi VIN soukromou zprávou a já se zeptám.

• Autor

Poslal sem ti ten VIN. Děkuji

• Autor

Podle Vinu to do mého auta pasuje. Nevíte o někom kdo to má namontovaný v autě? jak se to auto chová?

• Autor

nebo aspoň něco podobného?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.