Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) takže ty máš v OII bixenon? to jseš asi první... nebo jsi místo dálkových strčil HIDku bez čočky? Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) Myslim ze svyho casu jsem byl prvni kdo mel v OI original cocky xeny a v dalkach taky xeny, Ted to mam stejne i u OII, tlumene orig xeny vcetne original nivelace a ostriku a v dalkach D2S vybojky ale nee čínský HID ale kavalitni japonsky Jo a oblbování hlaseni prasklych zarovek mam poresene Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: kemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 myslim že i čínský HID můžou bejt v pohodě, když si člověk koupí výbojku se správnýma kelvínama a správně to seřídí tak, aby nesvítil tak jako většina dobastlovaných HIDek... každopádně ti tiše závidim, protože dálkový světla mi přijdou jako velká slabina OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 S tema HID bohuzel nesouhlasim... Mel jsem jednu sadu pro zastavbu do H1 pujcenou od kamose na zkousku a asi 3mesice jsem ji testoval. A nesvitlo to zadny zazrak, samosebou to bylo lepsi nez H1 :-)) Ted jsem si sehnal stejnou sadu co jsem mel kdysi v OI se standardni vybojkou D2S poladil to do lampy namisto H1 a je to o dost lepsi nez ta HID Jendnak ta HID trvala dost dlouho nez se rozzarila a navic mi i prez to ze tam mam udelatka na oblbnuti hlasky praskle zarovky kazdou chvili stejne maxik psal ze mam vadne dalkove svetlo... Zavidet nemusis, neni preci problem si ty xeny dodelat Treba uzivatel "najmis" to se mnou konzultoval,poradil jsem mu co a jak sehnal kvalitni sadu s D2S vybojkama a pak si to dal do Fabie kde mel original xeny jeste namisto dalkovych a dokonce i do mlhovek!!!! Takze ted ma "trixenony" http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22037 Kdyztak mi napis SZ a ja ti poradim co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) Já tam dal BlueVisiony od Philipsu a celkem spokojenost. srovnání s původníma - Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 kemar: upřímně, nejsem v tomhle nic moc kovanej, takže si sám nic neudělám, ale jak máš pořešený to, když ti zahlásí světla chybu? svítí dál? žil jsem v tom, že když zahlásí chybu, tak odpojí elektriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 sehnal jsem si pres zanameho nejakou elektronickou krabicku ktera oblbne hlidani prasklych zarovek u dalkovych svetel. Takze pokud si das xeny at HID nebo tu znackovou sadu co mam ja tak stejne tu bude maxik rvat ze ma s vadne dalokove svetlo. Xenon ma totiz prikon kolem 35W a H1 55W a na zaklade poklesu prikonu (odberu) zarovky zacne maxidot psat zavadu na svetlometu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Já tam dal BlueVisiony od Philipsu a celkem spokojenost.srovnání s původníma - to jo vypadá to s tema Philipsama o neco lepe nez obycejny H1 Ale kdyz by jsi videl jak svoti ty xenon dalky tak to bys cubrnel.... Nejde o to ze by xeny svitily nejak o hodne vic do dalky, ale hlavne ta intenzita svetelnyho toku je ohromujici To se musi proste videt na vlastni oci Kdyz jsme to mel predtim v OI tak jsem to sem na forum daval ty fotky ale na foto to neni videt tak dobre jako ve skutecnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 kemar: jo to ti věřím, ale já po tom tak netoužím, protože bych to moc nevyužil.. víc dálkovky používám jako světelnou houkačku než světla a ty Philipsky mi stačí.. nemusím oslňovat ptactvo a letadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 kemar: nejhorší je, když se člověk sveze po tmě s bixenonama, to už potom svítí málo všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 To jo mas recht Kdyz chvili jedes te tema dalkovyma xenama a paj je zhasnes a zustanou ti svitit potkavaci xenony tak se ti najednou zda ze sviti nejak malo... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) ahoj vsichni,jake zarovky jsou nej na vymenu dalkovych svetel v OII s xenony? jde mi o priblizeni se barve xenonu a hlavne o zlepseni svitivosti. dik. Alexas má ode mě Luminics Ultra white 5150K což je nejpodobnější barvě xenonů.. ale jak to svítí nefím.. třeba sem zaskočí a poví.. Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Ja mam tieto uz 2 roky ,a svietia vyborne.Tie co su v krabici to nie su oni.To su PIAA 7500 Kelvinov a svietia absolutne na hovno. je fakt že od 7000K to už svítí do modra a při mokru to není uplně ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Pokusím se dnes namontovat a vyfotit -Luminics Ultra white 5150K. Sice nemám xenony, ale alespoň pro představu, jak svítí . Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Zdarec. Kde se dají prosím sehnat ty žárovky Luminics a kolik koštujou. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Ja som včera dal do diaľkových Bosch +50% a je to o dosť lepšie... ale foto som nestihol... ;-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Me by docela zajimaly ty Luminicsi...nejdou vubec vygooglit s odkazem na ceskeho prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 predajca je iba fatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) presne tak, pošli sz superfatty-mu, včera mi posielal balíček, luminicsi síce nie, len ledky a Nokye yellow do hmloviek... Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 moje cerstva asi tydenni zkusenost s Osram Night Breaker ve svetlech s cockou. svetlo je daleko jasnejsi (original zarovky svitily jakoby pres mlhu),viditelnost se prodlouzila (konec svetla je pekne ostry,nemizi v dalce) dik hlavne omicronovi - ted uz s cockama 100% spokojenost (Kdybych vedel kde koupit PIAA zarovky tak do nich jdu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 kde kde na e-bay přece !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Na e-bayi sice jo,ale stejne z Emeriky,ja myslel nekde z Evropy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) no tak na ebay.co.UK nebo ebay.de Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Takze pokud si das xeny at HID nebo tu znackovou sadu No, Kemar, jiste velmi zasluzne a zajimave, nicmene by jsi si mel udelat poradek v pojmech a dojmech, lecktere neznale zde by jsi mohl dost dobre poplest :-) "HID" je obecne oznaceni pro autoosvetleni resene vybojkami a "xena" jsou hovorove oznaceni pro takova svetla. Je to jedno a to same, a nema to nic spolecneho s jejich puvodem z Ciny ci Japan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Na e-bayi sice jo,ale stejne z Emeriky,ja myslel nekde z Evropy. Proc z Evropy, ve Statech jsou o polovinu levnejsi (dalsi tip viz nize), a nejakou zaruku vubec neres. Vozil jsem si je ze Statu takrka 10 let, vydrzely vzdy tak 1 rok pri stalem sviceni (Plasmy - tlumena), White vydrzi urcite vice. Jinak jsou samozrejme bezkonkurencni, ale o tom zde bylo popsano jiz tuny prispevku. Jinak si myslim, ze nyni budou nejlepe poriditelne na eBay v HK, kde jsem toho nakoupil jiz docela dost a japonske zbozi je tam nejdostupnejsi a nejlevnejsi. Nakupoval jsem tam hlavne foto prislusenstvi, vse vzdy max. do tydne v CR (!). Take dekuji za poklonu. Pozn. : moje Nokya Hyper Yellow i Osram Nightbreaker (oboji prvni na tomto foru) stale sviti a sviti, a to je pouzivam velmi intenzivne... Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.