Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jak se demontuje přední maska (přední část před chladičem) ?

odšroubuji vrchní šrouby 4ks, vymáčnu viz.žluté šipky, a jak dál ?

post-22323-0-77434600-1386692876_thumb.j

demontáž ti neporadím...čo ideš na nej riešiť?

• Autor

připevnění zimní clony , bez demontáže nelze provést

A kterou budeš dávat? tu spodní nebo horní? Já jsem dával tu spodní, sice jsem si musel udělat nové packy, protože ty orgio se mi asi díky šikovným ručičkám zlomili:-D, ale jde to i bez demontáže přední masky. musíš si tu packu nejdřív chytit šroubkem a kryt přiložit a tu packu zaháknout za mřížku masky a pak šroubek dotáhnout, doporučuji dát ještě podložku a malinko delší šroubek pro lepší montáž

• Autor

- zkoušel jsem to tak, ale váhou packa se otočí, je kovová ...

-  o horní se mi jedná

• Autor

jak se demontuje přední maska (přední část před chladičem) ?

odšroubuji vrchní šrouby 4ks, vymáčnu viz.žluté šipky, a jak dál ?

:kol-34:

post-62595-0-02242500-1386765267_thumb.j

• Autor

dík, ale moc mi to nepomůže

kefalin, k cemu je dobra hentaka zimni clona?

Upraveno od pusher...

dík, ale moc mi to nepomůže

a čo potrebuješ viacej?

• Autor

zkus si to podle toho a pochopíš

Já jsem ji chtěl taky vytáhnout kvůli lakování a nešlo to ani za boha, dostal jsem se jenom k těm šroubkům a západkám. Drží spodek u nárazníku.. Tak jsem ji nastříkal na autě a hotové.. Ale v tvém případě ti neporadím.

• 4 měsíce později...
  • 1 měsíc později...

Kdo tedy ví jak sundat přední masku, kde jsou nějaké uchycovací body kromě teěch 4 šroubů zvrchu?

• 3 měsíce později...

Chlapi drží to tam jen zacvaky nesmíte se bát postupuje se od stran a prostředek (dva drzaky) odcvaknete jako poslední.

Černá lesklá bude na monte carlu, takže predpokladám že sa bude dať zanedlho niekde objednať. Inak už sa robí na rapid aj maska "honeycomb"  :kol-47:

http://www.superskoda.com/Skoda/RAPID/Rapid-front-grille-in-OEM-honeycomb-design-KI-R

V kombinácii s čiernym rámikom by sa mi to páčilo..  :kol-142:

• 3 týdny později...

Tak že se ze to musí zabrat z jedné strany aby se to vycvaklo?????? bojím se aby se to neulomilo  :kol-32:

Presne tak a robil by som to v teple.ide to lepsie.Na kazdej strane sa to musi najskor z hora vycvaknut.Cez tie otvory v krycom plaste.

Upraveno od Fezoj07

už to tam mám a stačilo trošku šikovnosti abych nemusel sundávat masku :)

• 2 týdny později...

Jde to snadno bez sundání masky, je na to potřeba dlouhej šroubovák (Hodně dlouhej) a musí vám někdo pomoci. Když budete dvakrát ročně demontovat masku, za chvíli nebude držet protože zácvaky budou KO.

• 2 měsíce později...

Takže čierny rámik z Monte Carlo 5JA 853 607 A F9R stojí 74,1 €. Dovi dopo, to radšej spravým plasti dipom.

Ja som ho spravil čiernou lesklou foliou.:-) ako originál

.

• 6 měsíců později...

Ahoj, chtěl bych sundat ten stříbrný rámeček z přední masky, nepodařilo se to náhodou někomu od té doby co se to řešilo? Došel jsem akorát k tomu, že jsem odšrouboval ty 4 horní šrouby, na každé straně odcvaknul jeden držák celé masky, abych měl k rámečku lepší přístup a to je vše. Ráměček tam drží jak čert. Vydím to tak, že si ho nechám sundat při příští návštěvě servisu, ale kdyby měl někdo tady nějaký osvědčený postup, budu za něj rád :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.