tomasz. Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 jak se demontuje přední maska (přední část před chladičem) ? odšroubuji vrchní šrouby 4ks, vymáčnu viz.žluté šipky, a jak dál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 demontáž ti neporadím...čo ideš na nej riešiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 připevnění zimní clony , bez demontáže nelze provést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 A kterou budeš dávat? tu spodní nebo horní? Já jsem dával tu spodní, sice jsem si musel udělat nové packy, protože ty orgio se mi asi díky šikovným ručičkám zlomili:-D, ale jde to i bez demontáže přední masky. musíš si tu packu nejdřív chytit šroubkem a kryt přiložit a tu packu zaháknout za mřížku masky a pak šroubek dotáhnout, doporučuji dát ještě podložku a malinko delší šroubek pro lepší montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 - zkoušel jsem to tak, ale váhou packa se otočí, je kovová ... - o horní se mi jedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 jak se demontuje přední maska (přední část před chladičem) ? odšroubuji vrchní šrouby 4ks, vymáčnu viz.žluté šipky, a jak dál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 dík, ale moc mi to nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) kefalin, k cemu je dobra hentaka zimni clona? Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) http://www.auto-doplnky.com/zimni-clona-skoda-rapid-2012-na-masku-chladice-p11512 Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: zemlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 dík, ale moc mi to nepomůže a čo potrebuješ viacej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 12. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 zkus si to podle toho a pochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Já jsem ji chtěl taky vytáhnout kvůli lakování a nešlo to ani za boha, dostal jsem se jenom k těm šroubkům a západkám. Drží spodek u nárazníku.. Tak jsem ji nastříkal na autě a hotové.. Ale v tvém případě ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Keby toto vyrabali na rapid tak mame po probleme http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/karoserie/skoda-octavia-iii-ram-predni-masky-original-reflex-cerna-id:9141.eshop Editováno: 11. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Kdo tedy ví jak sundat přední masku, kde jsou nějaké uchycovací body kromě teěch 4 šroubů zvrchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Chlapi drží to tam jen zacvaky nesmíte se bát postupuje se od stran a prostředek (dva drzaky) odcvaknete jako poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Keby toto vyrabali na rapid tak mame po probleme http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/karoserie/skoda-octavia-iii-ram-predni-masky-original-reflex-cerna-id:9141.eshop Černá lesklá bude na monte carlu, takže predpokladám že sa bude dať zanedlho niekde objednať. Inak už sa robí na rapid aj maska "honeycomb" http://www.superskoda.com/Skoda/RAPID/Rapid-front-grille-in-OEM-honeycomb-design-KI-R V kombinácii s čiernym rámikom by sa mi to páčilo.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Já to mám udělané černou lesklou fólií - jde to udělat a je to super :-) http://forum.skodahome.cz/topic/130001-novy-mazel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tak že se ze to musí zabrat z jedné strany aby se to vycvaklo?????? bojím se aby se to neulomilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Presne tak a robil by som to v teple.ide to lepsie.Na kazdej strane sa to musi najskor z hora vycvaknut.Cez tie otvory v krycom plaste. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Fezoj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 už to tam mám a stačilo trošku šikovnosti abych nemusel sundávat masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Jde to snadno bez sundání masky, je na to potřeba dlouhej šroubovák (Hodně dlouhej) a musí vám někdo pomoci. Když budete dvakrát ročně demontovat masku, za chvíli nebude držet protože zácvaky budou KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Takže čierny rámik z Monte Carlo 5JA 853 607 A F9R stojí 74,1 €. Dovi dopo, to radšej spravým plasti dipom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Ja som ho spravil čiernou lesklou foliou.:-) ako originál . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ahoj, chtěl bych sundat ten stříbrný rámeček z přední masky, nepodařilo se to náhodou někomu od té doby co se to řešilo? Došel jsem akorát k tomu, že jsem odšrouboval ty 4 horní šrouby, na každé straně odcvaknul jeden držák celé masky, abych měl k rámečku lepší přístup a to je vše. Ráměček tam drží jak čert. Vydím to tak, že si ho nechám sundat při příští návštěvě servisu, ale kdyby měl někdo tady nějaký osvědčený postup, budu za něj rád :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.