Zdenekm89 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 čau, chtěl bych se zeptat,když jedu pomalu s autem tak mi na přední nápravěmožná na praváístraně něco lupe nebo tak cvaká. A když se rozjedu tak to přestane. Ale jenom když jedu pomalu.nevíte co to může být? Mám OC II 1,9 TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 pri jazde v rovnom smere? ...nemáš len niečo vrazené vo vzorku pneumatiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenekm89 Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 ne na pneumatice to není, a jenom když jedu rovně. Jde ten zvuk tak nejak ze spodu z auta. Z přední nápravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 nevim jak to myslis, ale lupani muze delat spatne utazena napravnice, rada se pak posouva a lupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenekm89 Vloženo 17. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 jak kdyby nekde neco skrtalo, koukal jsem se anic nemuzu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marecek 1.9TDI Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 nazdar aj ja mam nieco podobne ked idem po hrboloch alebo mam nizke otacky tak mi nieco hrkoce podla mna to ide z lavej prednej casti uz som to vela krat pozeral ajz mechanikom vsetky kriti plasty su dotiahnute ale stale mi to hrkoce je to taky zvlastny zvuk rezonuje to ale ked pridam normalne idem tak to prestane tiez si stim neviem rady :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marecek 1.9TDI Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 nakoniec sme zistili ze su to brzdove platnicky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajo51 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Dobry den mam octaviu 2 a mam problem ze mi puka nieco v náprave neviem co....homo. klby capy tycky vsetko vymenené okrem vnutornych kĺbov som vymenil všetko uz som zufali poraďte prosim vas ci to môžu pukat vnútorné kĺby pri vytoceny volantu do prava je jedno ci cuvam ci idem do predu.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 pozri: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.