mkaba Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Zdravím, nevíte jak je to s barvou uvedenou v TP (ve velkém i v malém technickém průkazu)? Koupil jsem nového Roomstera, který má jako barvu: Béžová cappuccino metalíza. V TP mám však uvedeno žlutá. Úřady asi vědí co dělají, ale nějak tomu nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 To je u nás normální... Pořád můžeš být rád, že tam nemáš třeba zelenou , žlutá je ještě "celkem" blízko tomu co máš... Vůbec bych se tím nezatěžoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 To máš těžko, já když jsem si na auto dal karbon (kapota střecha) tak mi řekli, že si mám dát do TP raději bílo-černá (řekli mi to na úřadě), že prý nikdy nevím, na jakého policistu narazím... a to, že je to v podstatě jen "nálepka", že prý policajti neřeší a že i závada odstraněná na místě-> znají případy kdy za to dávali flajstry... Takže já už bych se ničemu nedivil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 16. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 díky, myslel jsem si to, ale radši jsem se chtěl zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Je to jen "obchodní", či "prodejní" název barvy - měl jsem stříbrnou diamantovou metalízu na FI a v TP bylo uvedeno šedá pastelová metalíza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 No dobře ale žlutá a cappucino je už docela rozdíl a aspoň by to teda mohli sjednotit a u jedné barvy uvádět totéž, protože já mám u cappucina napsáno šedobéžová světlá metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 (editace) Já to mám stejně jako autor vlákna, Škodovka, údajně od určité doby, v TP uvádí pouze základní barvy, no a cappuccino je prý odstín žluté. Editováno: 21. Prosinec 2013, autor: bohush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thepali Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Prosím vás, odbočím trošku od témy...Ako je to na slovensku so zapisovaním farieb do TP..pýtal som sa nato a do TP zapisovať nemusíte ak nemáte inej farby viac ako 40% auta ? Príklad ..červená farba a chcem dať čiernu strechu..40% to nie je takže to nemusím zapisovať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 tak když nemusíš méně jak 40% tak asi ne... Odpověď máš.. nicméně pro klid duše jsem si i folii dal do TP jako bílá + černá... stojí to 50kč a kdykoliv můžeš změnit.. neřešil bych to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.