DAVID7001 Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Témata,kde se rozebírají pružiny bys tady někde našel.Octávie má jiný podvozek,z té bys tam pružinu nedal.Na Fábie 1-3 jsou pružiny stejné,liší se tuhostí.Tu označuje písmeno na konci kódového čísla a také barevné proužky na samotné pružině.Pro kombi jsou pružiny obecně tužší,než pro hatchback.Pro standardní podvozek by první dva proužky na pružině měly být oranžový a žlutý.Pružiny na zhoršené cesty by měly mít oranžový a modrý.Za tím modrým by u sportovního podvozku měl následovat bílý proužek.Takže ty by ses měl podívat po pružinách,které mají druhý proužek modrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 (editace) Kdyby někdo řešil snižování, tak mi tu po nerealizované montáži zůstal podvozek.. Kámoš to rozsekal a já v tom mám peníze. Nechám ho za: 3800 Kč https://tatechnix.cz/43807-sportovni-podvozek-40-35mm-skoda-fabia-2-5j-4250570639797.html Jen pružiny za 2400 Kč ( vyndal bych z té sady) https://tatechnix.cz/53370-sportovni-pruziny-40-35-mm-skoda-fabia-2-5j-4250570618273.html Kdyžtak SZ nebo 721761122 Editováno: 31. Říjen 2018, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Vyměnit za nové. Nic jiného není.. Jen špatné řešení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidriver Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Viete poradit ake je prosim farebne oznacenie zadnych a pripadne aj prednych pruzin na Fabii 2 Kombi s orig taznym zariadenim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října predne pruziny nemaju s taznym nic ,skor z agregatom ... pochybujem ze potom pojdes kupit do autorizaku 4 pruziny za 600e aby to bolo ako z fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.