Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Muzete mi poradit prosim :D , Tohle mi vypadlo s auta nekde asi z Motoru a od te doby auto nereaguje na seslapnuti plynu.Nastartuji a motor bezi , ale seslapnu plyn a rucicky se ani nehnou a auto stojí :( . Dekuji za rady , auto mi stoji odstavene na benzince :D

post-12189-0-63824300-1388330140_thumb.j

• Autor

Kluci místo dohadování co komu kolik žere radši Matesovi poraďte co je tohle :D , Dneska mu to odnekud vypadlo a nikdo nevi s kama :D , Auto jde nastartovat ale neda se do pohybu , volnobeh je velice rozhodeny bych rekl a nekde od Turba to strasne prdi jako by nekde prasknuli svody...

Upraveno od Pawouk

To vypadá jako hliník, není to u svorka co je u turba? Nevypadla ti hadice nebo tak? že jsi jel pod plynem a prd? těžko říct, ono to vypadá i jako pístní kroužek :D

Taky na to hledím jak puk. V tom lomu to vypadá jako kus hliníku.

Nomade, nezlob, toto vlákno ti musí stačit.  kol1  Příspěvky jsem přesunul.

• Autor

Pawouku omlouvam se , chtel sem to smazat pak ale asi to sam nesmazu :D , Diky :)

• Autor

Dekujii a este jednou se omlouvam :) , ... Inak kdyby me vypadla hadice od turba tak by to auto ani nejelo ? Se mi zda byt nesmysl , jede na volnobeh ale pridam plyn a nic se nedeje :(

Není nic lehčího než se podívat, a na volnoběh není turbo v tahu a pod plynem je

• Autor

tak ale aspon trochu by to jet mohlo ne :D ? ale ani otacky nevyleti ... nic proste :(

Jo jak to trochu by mělo, takže dáš rychlost přidáš plyn a otáčky nejdou, a auto zdechne?

• Autor

nezdechne , ono nedela nic . ono si proste jen chrochta na volnobeh a muzes mu slapat na krk jak chces :D , Proste Stavka :D

Nó co to je :-D:-D tak tohle jsem nikdy neviděl

• Autor

Prej to muze byt cerpadlem este ale pak nechapu ten divny zvuk od turba

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.