Publikováno Prosinec 29, 201311 r Muzete mi poradit prosim , Tohle mi vypadlo s auta nekde asi z Motoru a od te doby auto nereaguje na seslapnuti plynu.Nastartuji a motor bezi , ale seslapnu plyn a rucicky se ani nehnou a auto stojí . Dekuji za rady , auto mi stoji odstavene na benzince
Prosinec 29, 201311 r Autor Kluci místo dohadování co komu kolik žere radši Matesovi poraďte co je tohle , Dneska mu to odnekud vypadlo a nikdo nevi s kama , Auto jde nastartovat ale neda se do pohybu , volnobeh je velice rozhodeny bych rekl a nekde od Turba to strasne prdi jako by nekde prasknuli svody... Upraveno Prosinec 29, 201311 r od Pawouk
Prosinec 29, 201311 r To vypadá jako hliník, není to u svorka co je u turba? Nevypadla ti hadice nebo tak? že jsi jel pod plynem a prd? těžko říct, ono to vypadá i jako pístní kroužek
Prosinec 29, 201311 r Autor Pawouku omlouvam se , chtel sem to smazat pak ale asi to sam nesmazu , Diky
Prosinec 29, 201311 r Autor Dekujii a este jednou se omlouvam , ... Inak kdyby me vypadla hadice od turba tak by to auto ani nejelo ? Se mi zda byt nesmysl , jede na volnobeh ale pridam plyn a nic se nedeje
Prosinec 29, 201311 r Není nic lehčího než se podívat, a na volnoběh není turbo v tahu a pod plynem je
Prosinec 29, 201311 r Autor tak ale aspon trochu by to jet mohlo ne ? ale ani otacky nevyleti ... nic proste
Prosinec 29, 201311 r Jo jak to trochu by mělo, takže dáš rychlost přidáš plyn a otáčky nejdou, a auto zdechne?
Prosinec 29, 201311 r Autor nezdechne , ono nedela nic . ono si proste jen chrochta na volnobeh a muzes mu slapat na krk jak chces , Proste Stavka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.