Rumlajz Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Ahoj mám asi blbou otazku chci se zeptat jak zkusím zda mi funguje žhavení u auta mam octavii II 1.9TDI 77KW děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Pokud je nějaká svíčka KO tak to poznáš na VAGu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumlajz Vloženo 30. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 na Vagu nic nepíše nevím ale zkoušel jsem dát žhavičku na kostru a nepřijde mi že by se rozehřála na nějakou velkou teplotu problém je ve studeném startu jak je -6 třeba tak auto nejde nastartovat když dlouho točím tak mi na palubáku píše vysoký tlak oleje nevím zda to má dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 (editace) svička se musí rozpalit do ruda, vytahni ji a pripoj na baterku a sleduj dobu u vsech za jak dlouho se nazhaví mozna bude nekterá opozdena, jsou nato i zkušební rampy http://www.youtube.com/watch?v=ShN2BpYjWQg Editováno: 4. leden 2014, autor: mcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.