Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bez kódování to nebude fungovat nikdy.

přesně tak, jinak zapojení koax na most konektor + - a zpátečka, rozebrat P stranu auta, pokud není příprava na 5. vratech, tak i vyřezat větší díru

Já mu posílal přeložený návod od ruských přátel i do jeho rodné řeči a tak nějak nechápe, že bez kódování to nepojede....

• Autor

Ja som to pochopil aj vtedy .....

Baco:

Jde prosimtě i ta parkovací kamera vypnout a místo toho aby se tam zobrazilo to kreslené auto ohraničené těma "senzorama" jak to mění barvy podle překážek a zobrazuje to i dráhu, když se natočí volant?

Jde to takto přepínat ? Díky

pozeral som sa ale neprisiel som na to ci a ako by sa to dalo.

• 2 měsíce později...

Má niekto originál parkovaciu kameru s bolerom ?

Lebo to čo tu dal Boco z columbusa, moc presvedčivo nevyzerá, že by bola kamera dorobeniahodná.

Upraveno od peter.s

• 2 měsíce později...

Upss, nekoukal jsem že jsem v kategorii kokta III. Jasan tohle bude převodník do před Faceliftem.

• 6 měsíců později...

nazdar , ferda25 muzes mi poslat nejakou informaci na tu parkovaci kameru. Chci si to dodelat ale jsem trochu z ruky (spanelsko) tak si s tim  musim pohrat sam. Mam columbuse MR2016.

Upraveno od flope63

• 1 měsíc později...

Tak jsem si to tady pročetl a zašel jsem se zeptat i do servisu a minimálně Porsche Brno neumí dodělat kameru do OIII. Tj. jestli to chápu správně, tak potřebuju koupit třeba tohle namontovat to (je tady jistá šance, že nebudu muset řezat, protože moje auto je jakýsi hybrid mezi MR 2014 a 2015) a pak to dokódovat. No a s tím dokódováním je to trochu neznámá - zvládne to někdo jako ferda nebo jsou k tomu potřeba nějaké ty kejkle, kdy se online komunikuje s Mladou Boleslaví i kvůli prkotinám, protože je pomalu každý díl digitálně podepsaný?

Není problém nakódovat po instalaci.

• 2 týdny později...

Takze diky velke pomoci ferda25 parkovaci kamera funguje a navigace se zase vratila na sve misto.Dekuji ferda25.

• 2 týdny později...

Ja koupil kameru za 15 euro na AliExpress natahnul jsem draty a za pomoci Ferda25 uspesne dokodaval na dalku.Nebylo treba nic rezat, presna kopie na miru.Koukali jsme s kolegou na rozdil mezi origos a cinou a zadny znatelny rozdil.

Prosím poslání odkazů, pokud můžeš. Dík

To je do veľkého otvoru MR2015 alebo do malého MR2014 ?

Podla rozmeru 5x11cm velka,takze ten novsi stav.

5E0 035 819 A WHS je jednotka,ktora ma video vystup,alebo nie?Vie to niekto overit?

Mam v aute Bolero,vyrobene 39 tyzden 2014,bt telefonovanie,usb media,nemam hlasove ovladanie.

moje je MR 2016

Tak ta jednotka je vraj spatna.Smola no,u mna kamera nehrozi,ale aspon som usetril:-)

je spatna, tu stejnou mam i ja

post-95083-1453220422,9078_thumb.jpg

Tady mas dalsi levnou moznost 40 euro

tady je fotka kamery v provozu

post-95083-0-08323900-1453295886_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.