Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Právě teď, Pawouk napsal:

Není dovoleno se ptát na stejnou věc v několika tématech - duplicitní dotaz jsem smazal.

ano, ospravedlnujem sa, uz som tam aj pisal ze som sa pomylil a ziadam o zmazanie

Kabelaz mas podla fotiek v baleni, akurat budes musiet bud kupit/vyrobit si redukciu na cinch, alebo to len odstrihnes a napinujes, ako sme to urobili s wirerom v pripade mojej kamery.

14 hours ago, misor1994 said:

Kabelaz mas podla fotiek v baleni, akurat budes musiet bud kupit/vyrobit si redukciu na cinch, alebo to len odstrihnes a napinujes, ako sme to urobili s wirerom v pripade mojej kamery.

Jasny, rozumim, Diky moc

Rovnaku kameru mam uz asi pol roka kupenu. Vie niekto samozrejme za odmenu na SK namontovat? BA,BB,TN alebo sa dako dohodneme:)

• 2 měsíce později...

Ahoj chlapi , chtěl bych požádat o radu. Nainstaloval jsem parkovací kameru ( koupenou na aliexpresu, v komentářích všichni chválili prodejce, i podle fotek bylo vše ok) https://www.aliexpress.com/item/32877884575.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxNDFAk

. Vše mi také funguje  ,až na jednu maličkost, při couvání se mi ukáže obraz, ale chybí (neukazují se) barevné vymezovací pruhy pro auto, mám vidět čistě jen obraz včetně malého autíčka s parkovacíma senzorama. Otázka : jsou barenvé vymezovací pruhy záležitost kamery, nebo nějakého nastavení ??? Jediné co jsem nastavoval  je  5F - byte 19 - zaškrtl byt 4.

Octavia scout 2015 - columbus

Předem děkuji za radu.

Mam kameru od toho isteho predajcu a na kabli pri kamere je taka slucka bielej farby. Ak chces vodiace ciary, musis ju prestrihnut. 

Díky za radu, slucka (česky smyčka) na kameře jsem ji neměl, bohužel už mám zaděláno v autě, nechce se mi rozebírat zadní víko, na kameře jsem měl konektor pro dveřní spínač, y vyvedeny dva kabliky z kamery , žlutý konektor video a červený konektor napájení, ničeho jiného jsem si nevšiml

Beru zpět, už jsem to našel.... díky za radu

• 3 týdny později...

Prosím o radu - video couvací kamery se ve FL zapojuje do obrazovky rádia? Nemám klíče k jejímu vytažení, takže nevím. Jednotka má video výstup jen jeden a ten asi jde do obrazovky. Díky. ??

Nie, na piny 6 a 12 modreho konektora v jednotke. Do displeja nejde nic ine, co tam mas teraz.

Díky za potvrzení. Mrknul jsem na YT a bylo tam toto sice pro Golfa, ale to samé v bledě modrém. ??

Za zlaté prase mi kamera nejde rozběhnout. ? Koupil jsem tu, co výše uvádí BiG007. Mám jenom černou obrazovku. Ukostril jsem to na šroubek madla pro zavření kufru. Snad to není problém. Kódování proběhlo v pohodě, přepne mě na obrazovku s nastavením kontrastu atd. Poradí, prosím, někdo? ?

Skusal si pri zavretom kufri? 

Ja som mal problem v tych RCA koncovkach. Potom sme spolu s @wirer teda skusili odcvaknut a napojit ten dlhy kabel napriamo pinmi do konektora. Voila, zacalo to fungovat. 

Ano, kufr byl zavřený. Myslíš utnout cinch a hodit to na piny přímo? ?

problem robili tie redukcie. nie vzdy sa elektronike paci niekolko konektorov v ceste (zvysovanie odporu, moznosti poruhy). preto lepsie napojit na priamo od kamery az k radiu

“Odkonektorování” předku nepomohlo. Při chvíli to udělám i vzadu. Snad nebude kamera v rici. ?

Edit: Vypadá to, že páté dveře nejsou ukostřené. ? Vyhodil jsem všechny konektory a napojil napřímo s kostrou na zámek pátých dveří. Kamera chytila nějaký signál ale obraz byl nepoužitelný. ?

Mimo jiné - kabel není vůbec stíněný. Asi koupím trojlinku se stíněním a dám tomu poslední šanci. ?

Upraveno od Zdenek Pastorek
Edit

Ahoj Vsechny.

pridam fajn video, ktere se tyka montazu parkovaci kamery ve stylu udelej to sam. Kameru musis nakodovat aby spravne fungovala!

Parkovaci kamera O3

Podle toho videa jsem to dělal. Mám hotovo. Myslím, ze jsem měl problem s kostrou a kabelem obecně. Nakódované jsem měl správně od začátku. Nakonec jsem komplet vyměnil kabel a hotovo. ??

• 1 měsíc později...

Ahoj, nedokazal by nekdo pomoct? Dnes jsem si nechal nainstalova parkovaci kameru O3 2013 Columbus, ale když se mi zobrazí obraz, tak v levé části obrazovky je auto se senzory a má kolem sebe černé pozadí a ne průhledné... Třetina obrazu tedy nevidím.

Je to špatně nakódované?

Mohl by někdo případně poslat co v kódování změnit?

díky

Nie je to zle nakodovane, ale pravdepodobne potrebujes aktualizaciu softveru

Nějaká rada, kde bych si stáhnul software? aktualizaci už bych zvládl, ale hledal jsem tady na foru a i jinde a nenašel jsem nikde jakýkoliv důvěryhodný zdroj. díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.