Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

dnes ráno jsem nastartoval a motor se prvních 5 vteřin jakoby dusil než se vzpamatoval a vyletěl oblak modrého dýmu. Auto mám už cca měsíc a jezdím s ním denně a tohle se objevilo až teď. Čím to může být způsobeno?

jinak další starty už byly ok. Nechal jsem přítelkyni nastartovat a kontroloval výfuk. Jen trocha černého dýmu a jinak nic.

snažil jsem se hledat tady fóru, ale nic přínosného se mi najít nepovedlo. díky za rady :)

A mrzlo? Třeba jen padá nafta u předvstřiku

• Autor

Právě že nemrzlo

Stalo se to poprvé. Motor se dusil, oblak modrého kouře, a pak se rozběhl normálně. popojel jsem 5metrů, vypl, přehodil kola a znovu startoval a už bylo všechno v pohodě

Modrý ještě může znamenat olej ve směsi ne? Nebo co ještě čerpadlo v nádrži?

• Autor

No budu to muset dát do servisu a uvidím co mi řeknou. Jestli olej ve směsi tak to bude průšvih :(

Vag nemáš? Ten by případně řekl

• Autor

Bohužel ne. 

Tím pádem, je tady někdo z členů kdo má Vag a bydlí poblíž Olomouce nebo Přerova a byl ochotný mi pomoct? Díky

modry kour znamena nedokonaly zpalovani ;) ....... tudiz bud ti kape vstrik a tudiz nez se nafta zpalila,... proto modro a po chvilce az to bylo v pohode ;)

..... urcite bych to ale nepodcenoval a nekam zajel,.. aspon odzkouset vstriky jestli jsou v pohode ;)

..... pozoruj motorovy OLEJ jestli nahodou nepribyva ;)

• Autor

modry kour znamena nedokonaly zpalovani ;) ....... tudiz bud ti kape vstrik a tudiz nez se nafta zpalila,... proto modro a po chvilce az to bylo v pohode ;)

..... urcite bych to ale nepodcenoval a nekam zajel,.. aspon odzkouset vstriky jestli jsou v pohode ;)

..... pozoruj motorovy OLEJ jestli nahodou nepribyva ;)

Okej :) díky 

Mě to taky dělalo jak jsem koupil 74 kW pak jsem začal tankovat lepší naftu a vyměnil slabší žhaviče (champion) za origo a bylo po problému. Neříkám že je to tvůj případ.

• Autor

já právě od začátku tankuju jen vervu diesel na benzině. žhaviče nevím v jakém jsou stavu. každopádně ty také nechám prověřit, jelikož to mě napadlo jako první. 

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek, přesně tak, jak ti radí VAG BoBo. :-)

Nedávej citaci předchozího příspěvku nebo tady dostaneš za uši. :kol-28:

Žhaviče zkontroluješ VAGem.

Upraveno od VAG BoBo

• Autor

okej okej :) díky

zhavice, nevim nevim no,... ty maji vlip na predehrev, kdyz uz motor bezi, tak nejsou v cinnosti,... ale je taky moznost ze jedna nenazhavi a je to pak jasny ;)

kazdopadne vymen i tak aspon budes mit jistotu a zadna extra draha zalezitost to neni ;)  :kol-47:

Měl jsem právě ten problém že jedna žhavila málo, ale žhavila a na vagu bylo vše OK.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.