Přejít na obsah

Výměna zámku

tomgersl

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.Chci se zeptat odešel mi mikrospínač ale nechce se mi měnit tak jsem si sehnam druhej zámek. Po zapojení druhého zámku vše fungovalo jen mi nešly zamknout dveře dalkáčem a klíč mám zaslepený. Udělal jsem někde chybu nebo stačí zajet na diagnostiku a něco přehrát ??????Děkuji všem za radu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co na Vagu?.... Měnil jsem komplet zámek na předních dveřích u spolujezdce i dříve vzadu a žádný Vag jsem nepotřeboval. Leda tak smazat předchozí chybová hlášení. Mám sice O1 po face a otevíraní všech dveří centrálem a dálkou ale snad je to stejné i na Fabce. Spíše jde možná o to aby bylo na zámcích stejné číslo dílu. Aspoň já se podle toho řídil a zámek fungoval hned po výměně. 

Odkaz ke komentáři

Vag není třeba co tam chceš vidět? Max jestli to pozná že jsou otevřené dveře, jsem to měnil včera u Fabie a Ibizy, sice jsem měnil jen micro spínač a žádný problém a to jsem ty zámky rozebral komplet. Proč teda nevyměníš na svém jen mikrospínač a nedáš ho spět?

Odkaz ke komentáři

Ahojte,

Na roomstre nemam signalizaciu otvorenych dveri len u vodica. Daju sa doplnit mikrospinace do ostatnych dveri, doviest kable a na kodovat rj elektriky a bude to fungovat?

Ten zamok co tam mam ma miesto pre mikrospinac?

Dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...