Publikováno Leden 4, 201411 r Zdravím všechny.Chci se zeptat odešel mi mikrospínač ale nechce se mi měnit tak jsem si sehnam druhej zámek. Po zapojení druhého zámku vše fungovalo jen mi nešly zamknout dveře dalkáčem a klíč mám zaslepený. Udělal jsem někde chybu nebo stačí zajet na diagnostiku a něco přehrát ??????Děkuji všem za radu :-)
Leden 5, 201411 r Autor zámek je origo. Sám jsem ho demontoval od známého z nabourané fábky. Jen nechápu proč mi nejde na mém autě když na jeho fungoval
Leden 5, 201411 r A co na Vagu?.... Měnil jsem komplet zámek na předních dveřích u spolujezdce i dříve vzadu a žádný Vag jsem nepotřeboval. Leda tak smazat předchozí chybová hlášení. Mám sice O1 po face a otevíraní všech dveří centrálem a dálkou ale snad je to stejné i na Fabce. Spíše jde možná o to aby bylo na zámcích stejné číslo dílu. Aspoň já se podle toho řídil a zámek fungoval hned po výměně.
Leden 5, 201411 r Vag není třeba co tam chceš vidět? Max jestli to pozná že jsou otevřené dveře, jsem to měnil včera u Fabie a Ibizy, sice jsem měnil jen micro spínač a žádný problém a to jsem ty zámky rozebral komplet. Proč teda nevyměníš na svém jen mikrospínač a nedáš ho spět?
Leden 5, 201411 r tomgersl:tohoto sa drž Spíše jde možná o to aby bylo na zámcích stejné číslo dílu. Aspoň já se podle toho řídil a zámek fungoval hned po výměně.
Leden 13, 201411 r Ahojte, Na roomstre nemam signalizaciu otvorenych dveri len u vodica. Daju sa doplnit mikrospinace do ostatnych dveri, doviest kable a na kodovat rj elektriky a bude to fungovat? Ten zamok co tam mam ma miesto pre mikrospinac? Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.