tomgersl Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Zdravím všechny.Chci se zeptat odešel mi mikrospínač ale nechce se mi měnit tak jsem si sehnam druhej zámek. Po zapojení druhého zámku vše fungovalo jen mi nešly zamknout dveře dalkáčem a klíč mám zaslepený. Udělal jsem někde chybu nebo stačí zajet na diagnostiku a něco přehrát ??????Děkuji všem za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 A jaký jsi sehnal ten druhý zámek? V tom to bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomgersl Vloženo 4. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Ten druhej zámek je též z fabi 1.4 Mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 origo nebo pirat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Výměna micro spínače na vytaženém zámku cca 5 minut a cena od 20 do 100 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomgersl Vloženo 5. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2014 zámek je origo. Sám jsem ho demontoval od známého z nabourané fábky. Jen nechápu proč mi nejde na mém autě když na jeho fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 musis na VAG!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomgersl Vloženo 5. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2014 ok zajedu ke známému na VAG a dam věděť jak jsem dopadl.Zatím Dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekres Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 A co na Vagu?.... Měnil jsem komplet zámek na předních dveřích u spolujezdce i dříve vzadu a žádný Vag jsem nepotřeboval. Leda tak smazat předchozí chybová hlášení. Mám sice O1 po face a otevíraní všech dveří centrálem a dálkou ale snad je to stejné i na Fabce. Spíše jde možná o to aby bylo na zámcích stejné číslo dílu. Aspoň já se podle toho řídil a zámek fungoval hned po výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Vag není třeba co tam chceš vidět? Max jestli to pozná že jsou otevřené dveře, jsem to měnil včera u Fabie a Ibizy, sice jsem měnil jen micro spínač a žádný problém a to jsem ty zámky rozebral komplet. Proč teda nevyměníš na svém jen mikrospínač a nedáš ho spět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 tomgersl:tohoto sa drž Spíše jde možná o to aby bylo na zámcích stejné číslo dílu. Aspoň já se podle toho řídil a zámek fungoval hned po výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Ahojte, Na roomstre nemam signalizaciu otvorenych dveri len u vodica. Daju sa doplnit mikrospinace do ostatnych dveri, doviest kable a na kodovat rj elektriky a bude to fungovat? Ten zamok co tam mam ma miesto pre mikrospinac? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.