Mokros Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Zdravím pánove chci se jen zeptat jak jsem povoloval čep z ramene pryč tak se mi zlomil na jedné straně jako ten držák který je stáhnutý 3 šrouby bude to vadit když to vrátím zpet a nebude to v jednom kuse ale ten kousek bude držet zvlášť jedním šroubem?Názorně dám obrázek jak to teď přibližně vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 kúp nové http://www.skoda-dily.cz/eshop/1j0407175b-plechova-zarazka-ramene.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) ...to už je zase apríla? .......jestli se nechceš zabít, vyměnit Editováno: 5. leden 2014, autor: jiko01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Proč by to mělo vadit? Když tam jsou origo nýty tak taky nejsou pohromadě. http://www.cc-autodily.cz/zarazka-ramene-plech Editováno: 5. leden 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 myslíš nity čo boli na Felícii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Jo, určitě myslí ty. Nejsou ty matky samojístící? Pokud ano, měly by se stejně vyměnit za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 No ja zapomněl že jsem na ŠKODA forum , na Oplu jsou nýty, jinak co se stane když tam dám obyč matice, každou zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Asi nic, pokud použiješ nějaké samojístící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 .......jestli se nechceš zabít, vyměnit Reagují na tohle, nevím proč by mělo vadit že jsou rozdělené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Reagují na tohle, nevím proč by mělo vadit že jsou rozdělené. rozhodně bych to kvůli bezpečnosti vyměnil, za pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Jaký to ma vliv na bezpečnost, jestli to je pohromadě nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 jednoznačně to udává servisní manuál, zcela určitě to zpevňuje velmi exponovanou část ramene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 tie plechy za moc nestoja a bežne pri doťahovaní nie je problém odtrhnúť starú skrutku , jednoducho to za tých pár korún treba vymeniť a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Já neřeším kolik stojí ale jestli vadí že nebudou pohromadě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 vadiť to nebude , ale ten plech sa z ničoho nič na kusy nerozpadne = musí byť v solídnom stave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 tie plechy za moc nestoja a bežne pri doťahovaní nie je problém odtrhnúť starú skrutku čo pri doťahovaní,ale pri povolovanííí ... ..to potom nastupuje COčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 vždy lepšie ako urvatý šteft na OII tam je to nie potom za dve éčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 stalo sa aj to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 dnes a denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Mám flexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 ako sa dostaneš flexou k tej utrhnutej matici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 7. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Hoši klid tak jsem to koupil teda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Libero šroub má hlavu zespoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 tak jsem to koupil teda no no preto BoBo:to potom,ale pekne "lízneš" aj rameno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Já lížu max něco jiného, ramena nechávám v celku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.