Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám takový problém... Když rozmrazuju zadní sklo, tak mi to rozmrazí jen polovinu (horní), spodní zůstává zamražená. Všiml jsem si, že jsou přivedeny k výhřevu z každé strany nějaké piny, nemáte někdo s tímto zkušenost, jak to popřípadě opravit? 

Díky

Vloženo

Pravdepodobne mas ve spodni casti okna prerusene odporove vedeni (mohlo se poskrabat nejakym zavazadlem v kufru) zjistit kde to je prerusene a opravit elektrovodivym lakem.

Vloženo

Ty na skle. Na skle si to opravíš sám a a nemusíš bejt eletrikář. Je na to lak, kterým tu přetrženou linku doděláš, jako když píšeš fixou.

Vloženo

Nekdy to ani nemusi byt skrabnute ale proste se v urcitem miste zvysi odpor natolik, ze uz to nehreje, to uz potom treba pouzit voltmetr, abys zjistil kde to je. Pokud budes kupovat lak, tak s co nejmensim odporem.

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...