Mokros Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Zdravím pánové Potřebuji menší radu, chci vyměnit klínový řemen, ale ještě jsem to nedělal poradí mi někdo? Jinak viz. obrázek už je asi výměna třeba že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Tohle není klínový řemen co máš na fotce, klínový řemen je rozvod motoru Tohle je drážkový řemen, který Ti pohání alternátor a čerpadlo servořízení ... výměna je jednoduchá. Nejlepší je výměna v leže, dáš na napínací kladku ořech (myslím že 18 cca) zatáhneš ráčnou směrem dolu a kladka se Ti povolí. Pak sundáš starý řemen, navlíkneš novej a pustíš kladku zpět a hotovo Jinak výměnu bych doporučoval, popraskaný řemen není nic dobrýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Áha teda drážkový jsem to krapet popletl, tak moc děkuji hned zítra se na to vrhnu jinak moc děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Možná by bylo vhodné přihlašovat se pod jedním účtem. Název vlákna jsem upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) Tohle není klínový řemen co máš na fotce, klínový řemen je rozvod motoru Tohle je drážkový řemen, který Ti pohání alternátor a čerpadlo servořízení ... výměna je jednoduchá. Nejlepší je výměna v leže, dáš na napínací kladku ořech (myslím že 18 cca) zatáhneš ráčnou směrem dolu a kladka se Ti povolí. tak čo sa tu človek nedozvie klínový=drážkovaný rozvodový=ozubený klínový neni klínový??..... klínový je remeň rozvodový?? možno som ťa zle pochopil,alebo to je interpretáciou,že to inak používate klúč je 16-ka .....kladku potiahni smerom hodinových ručičiek a demontuj remeň Editováno: 8. leden 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Šmarjá, jsi mě znejistil. Tak jsem otevřel DP pro tento motor:Drážkový řemen = řemen pohonu příslušenstvíOzubený řemen = řemen rozvodový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 takže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 ? Já jen, že jsem to vlákno přejmenoval, tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Tak jsem se toho bál a byla to hračka zvednout auto,povolit šrouby,zhodit kolo,povolit plasty pod motorem,lehnout si s 16 očkovým klíčem zatáhnout kladku ve směru hod. ručiček sejmout a nasadit nový klínový řemen asi max 10-15min. a to je možná moc jinak přiložím foto byl už asi dost starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.