Bowie77 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Čaute, včera jsem byl ve škole smyku a musím říct, že je to fakt luxusní záležitost. Není to vůbec taková prdel jak to vypadá. Myslel jsem si o sobě jakej jsem master smyku, ale včera mi nějak rapidně pokleslo sebevědomí. Doporučuju školu smyku začínajícím řidičům, aby si alespoň představili jak moc na hovno takovej smyk je. Asi fakt nejhorší věc na celým kurzu je taková ta plocha jak vám na ní hoďej zadek do strany. Když se z toho napoprvé dostanete, jste dobrý. Nejblbější věc na tom je, že nevíte jak moc a na jakou stranu vás to hodí. Mno, doporučuju. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Kde, kdy, za kolik, .... ? Hoď nějaký info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 (editace) Kde, kdy, za kolik, .... ? Hoď nějaký info. Třeba teď v neděli v Mostě v rámci Czech Truck Prix, byla k dispozici všem zájemcům škola smyku v areálu autodromu Most, a to zcela ZDARMA. Nejzajímavější je asi trhací plošina, najedete, ona s váma škubne, vy nevíte kam a musíte se to snažit srovnat. Co jsem tak chvilku koukal tak nejhorší řidiči jsou tuneři. Jezdil tam třeba kluk s vytuněným golfem a ten vždycky, ale vždycky udělal obrat o 180 stupňů, naproti tomu kluk se shilou Š100 (zadohrab) to ukočíroval opravdu, ale opravdu pokaždý jen s lehoulinkou myškou. Editováno: 31. Srpen 2006, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 A ten kdo zvládnul plošinu, tak ten pak hravě zvládal i sjíždění z kopce na kterém se znenadání objevovali překážky ve formě vodních gejzírů a jim se bylo nutné vyhnout buď v pravo nebo vlevo, pak se bylo nutno vrátit do své původní dráhy a dole podkopcem bylo potřeba ještě vykroužit na ledu zatáčku na levou ruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Foto3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 no, mne tam tiez nedavno sebavedomie poriadne padlo...hlavne teda na tej hydraulickej platni, s tym som mal najvacsi problem... uz som to tu sice dal link na forum ale ved pozrite bol som v Rakusku v Pachfurthe http://www.youtube.com/profile?user=skodaoctaviaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekys Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Taky doporučuju, byl jsem v Praze, tenkrát pod Libeňákem, a místo zadních kol to mělo kolečka jak z nákupního vozejku. Lítalo to kam chtělo, jen ne tam kam chtěl řidič. Na zimu dobrá příprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Škola smyků je úžasná věc. Jezdíme každý rok celá firma na autodrom do Vysokého Mýta. Předevčírem jsme tam byli počtvrté. Instruktoři jsou opravdu dobří a hlavně jsou schopni poznat, co člověk dělá blbě a říct mu to. Za jeden kurz ročně se toho člověk moc nenaučí (to by musel trénovat každé úterý a čtvrtek, a za několik let by byl slušný začátečník), ale alespoň si ujasní, jak na tom vlastně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Jedna aktualitka: -Polygon Most -V neděli 3. září v době od 10 do 16 hodin a v pondělí 4. září od 14 do 17 hodin -Bezplatné měření tachometrů pro veřejnost -Krom toho dostanou všichni přítomní možnost zblízka si prohlédnout celý výcvikový areál a podívat se jak fungují jednotlivé cvičné moduly v akci. Pro zájemce bude opět fungovat nabídka krátkého ukázkového kurzu za symbolických 300,-czk -Doporučuje se použít vlastní auto -Kdo auto nevlastní, může si za běžných podmínek vypůjčit některý vůz z flotily Polygonu Most. -Nejedná se o plnohodnotný kurz nýbrž jen o informační ukázku, jejímž cílem je především přiblížit systém zdejší výuky těm, kteří si jej dosud neumí představit, ale za ty peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 JJ je to pecka mit odvoz tak hned jedu,muj tata tam byl z tahacem a taky prej peknej namrd fakt namrd,mit odvoz bych jel taky,... vřele doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Takhle tady jezdí náklaďáky i když není mokro či námraza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Takhle tady jezdí náklaďáky i když není mokro či námraza jj ale jenom kdyz zavolantem sedí Bohosu co? drifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 No jasně že já BTW pěknej avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 No jasně že já BTW pěknej avatar diky ukaz drift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Takto bokom som už išiel s ťahačom aj ja. Akurát na križovatke predomnou odbočovala Corsa. Našťastie sa stihla pohnúť zavčasu. Ale koník je sakra nestabilný, odľahčený zadok spraví svoje. Akonáhle dostane náves, je to iné kafe. Ja som absolvoval niečo takéto, ale aj na tú platňu sa chystám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 to jsou auticka,jedno tak lochnout a sterilt,... a koupit fabku si jim tim mel ujet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.