Přejít na obsah

HCT - High Car Training


Bowie77

Doporučené příspěvky

Čaute, včera jsem byl ve škole smyku a musím říct, že je to fakt luxusní záležitost. Není to vůbec taková prdel jak to vypadá. Myslel jsem si o sobě jakej jsem master smyku, ale včera mi nějak rapidně pokleslo sebevědomí. Doporučuju školu smyku začínajícím řidičům, aby si alespoň představili jak moc na hovno takovej smyk je.

Asi fakt nejhorší věc na celým kurzu je taková ta plocha jak vám na ní hoďej zadek do strany. Když se z toho napoprvé dostanete, jste dobrý. Nejblbější věc na tom je, že nevíte jak moc a na jakou stranu vás to hodí. Mno, doporučuju. -_- .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde, kdy, za kolik, .... ? Hoď nějaký info.

Třeba teď v neděli v Mostě v rámci Czech Truck Prix, byla k dispozici všem zájemcům škola smyku v areálu autodromu Most, a to zcela ZDARMA.

Nejzajímavější je asi trhací plošina, najedete, ona s váma škubne, vy nevíte kam a musíte se to snažit srovnat. Co jsem tak chvilku koukal tak nejhorší řidiči jsou tuneři. Jezdil tam třeba kluk s vytuněným golfem a ten vždycky, ale vždycky udělal obrat o 180 stupňů, naproti tomu kluk se shilou Š100 (zadohrab) to ukočíroval opravdu, ale opravdu pokaždý jen s lehoulinkou myškou.

post-9-1157033814.jpg

Editováno: , autor: Milda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ten kdo zvládnul plošinu, tak ten pak hravě zvládal i sjíždění z kopce na kterém se znenadání objevovali překážky ve formě vodních gejzírů a jim se bylo nutné vyhnout buď v pravo nebo vlevo, pak se bylo nutno vrátit do své původní dráhy a dole podkopcem bylo potřeba ještě vykroužit na ledu zatáčku na levou ruku.

post-9-1157034145.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škola smyků je úžasná věc. Jezdíme každý rok celá firma na autodrom do Vysokého Mýta.

Předevčírem jsme tam byli počtvrté. Instruktoři jsou opravdu dobří a hlavně jsou schopni poznat, co člověk dělá blbě a říct mu to.

Za jeden kurz ročně se toho člověk moc nenaučí (to by musel trénovat každé úterý a čtvrtek, a za několik let by byl slušný začátečník), ale alespoň si ujasní, jak na tom vlastně je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedna aktualitka:

-Polygon Most

-V neděli 3. září v době od 10 do 16 hodin a v pondělí 4. září od 14 do 17 hodin

-Bezplatné měření tachometrů pro veřejnost

-Krom toho dostanou všichni přítomní možnost zblízka si prohlédnout celý výcvikový areál a podívat se jak fungují jednotlivé cvičné moduly v akci. Pro zájemce bude opět fungovat nabídka krátkého ukázkového kurzu za symbolických 300,-czk

-Doporučuje se použít vlastní auto

-Kdo auto nevlastní, může si za běžných podmínek vypůjčit některý vůz z flotily Polygonu Most.

-Nejedná se o plnohodnotný kurz nýbrž jen o informační ukázku, jejímž cílem je především přiblížit systém zdejší výuky těm, kteří si jej dosud neumí představit, ale za ty peníze :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takto bokom som už išiel s ťahačom aj ja. Akurát na križovatke predomnou odbočovala Corsa. Našťastie sa stihla pohnúť zavčasu. Ale koník je sakra nestabilný, odľahčený zadok spraví svoje. Akonáhle dostane náves, je to iné kafe.

Ja som absolvoval niečo takéto, ale aj na tú platňu sa chystám.

post-9-1157493854.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...