Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím chlapy, mám oktavii 1.8T 110KW AGU a na auto jsem namontoval tyhle věci turbo K04-001, vstřiky 380ccm, velke IC, vyfuk, blow off ventil, silikové hadice atd a ted řeším software. Máte prosím nějaký kontakty na lidi co jsou schopni auto odbrzdit a udelat chip? Nebo co by bylo nejlepsi, kdyby se třeba našel někdo kdo ma stejné vstřiky a turbo na AGU a odpovidající software, tak bych od něho soft koupil. Nevim jestli můžu napsat tohle téma sem, ale děkuji za každou odpověd

ak chcem K04 je potrebné vymeniť aj zvody a prírubu výfuku čo dosadá na turbo?  RS 1.8t AUQ

Upraveno od lusl

Taky bych něco sfouknul.

Úprava dělaná před 4lety, bržděno minulý rok, najeto cca 100tis.km po úpravě, a za lidovější peníze. I s brzdou za 11tis. 

Graf zde

Graf peknej...hezkej prubeh kroutaku,ale neni 310NM malo ?

Takhle to vyšlo po snížení odfuku, zákazník spokojen, a spojka asi taky.

• Autor

Ten graf peknej, a bylo to turbo K04-001 nebo K04_023 co ma TT a cupra?

K04_023 co ma TT ,.......mám pocit, že bylo z TT

Dej pak vědět jak se to naladilo :)

• 1 rok později...

tak jak si naladil?

• 1 měsíc později...

Zdravím chlapy, mám oktavii 1.8T 110KW AGU a na auto jsem namontoval tyhle věci turbo K04-001, vstřiky 380ccm, velke IC, vyfuk, blow off ventil, silikové hadice atd a ted řeším software. Máte prosím nějaký kontakty na lidi co jsou schopni auto odbrzdit a udelat chip? Nebo co by bylo nejlepsi, kdyby se třeba našel někdo kdo ma stejné vstřiky a turbo na AGU a odpovidající software, tak bych od něho soft koupil. Nevim jestli můžu napsat tohle téma sem, ale děkuji za každou odpověd

zdravim na agu 1.8t potrebujes pridavnou jednotku od ecu master protoze original jednotka to nechape a pada do nouzaku. Jestli budes chtit mam hodne znamych co tohle delaji sam mam 1.8t agu 350hp naladenou a odbrzdenou. kdyby co volej 725056156

• 5 let později...

Čau, chtěl bych se zeptat jak se co nejlevněji a nejbezpečněji dostat na nějakých 250 hp. mám 1.8t aum 110kw bez úprav. Předem dík za odpovědi. 

• 2 měsíce později...

Kované ojnice by som doporučil všetkým nad 240hp a hlavne ak sa použije iné turbo zvlášť k04... vstreky z s3 (386cc) + 4bar regulátor paliva, turbo k04 (alebo hybrid k03s), FMIC, 3' downpipe najlepšie bez kat. a na záver chip.

Upraveno od DwDckQo

Jsou to k ceně auta takové investice, že je lepší koupit něco jiného.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.