psurn Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Myslím si též, že na to jak to vypadalo to dopadlo perfektně. Lakování vypadá asi jako kdyby to někdo poprášil, ale než dávat celé auto do laku s nejistým kvalitativním výsledkem, tak bych jezdil. Z dálky to předpokládám není skoro vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 popravde-ze se ti s tim chce... ale proti gustu... nedej boze to cele rozlestis a nekdo ti to ukradne nebo navali na krizovatce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 nebudem to robit ja. Bude to robit clovek co s tym ma skusenosti a bude to stat ovela menej ako prestriekanie a vyzledok je pre mna viac nez uspokojivy. Ak by som vedel ze za rok budem kupovat nove auto tak na to asi kaslem ale nove auto este par rokov nehrozi a skrat mne sa na takom aute zle jazdi. Viem ze je to iba v hlave ale je to tak . Ja ked som to auto po poziari videl tak som si povedal ze vyzera to strasne a som do toho ochotny vrazit 1500e. Zatial som do toho vrazil cca polovicu za druhu polovicu si dam opravit preliaceniny, prestriekat co treba a prelestit lak. Pockajme do jari ako to cele dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Vcera nam prsalo tak som si po prichode do garaze cvakol ako vyzera prelestena cast spojleru a ako ta neprelestena. Mal som aj daco s ostrekovacmi, asi v dosledku poziaru mi popraskali tie kolienka, ktore su zapojene do trysiek, a prejavilo sa mi to az teraz tym ze mi vytekala kvapalina pri ostrekovani mimo trysku. rozobral som cele torpedo a bolo pod nim pekne svinstvo (prach, perie, babska sponka - neviem ako sa tam dostala, ale aj zaciernene este od poziaru. Skusal som to a ide to krasne dole takze cez vikend to idem cele pocistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 chalani potreboval by som vediet co je toto strieborne zaoxidovane...poradite niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Pokud se nepletu, tak je to ridici jednotka motoru. Mam ji zoxidovanou uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 aha...tak to som zil v peknom omyle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 po vycisteni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 az by to niekoho zaujimalo tak pridavam maly update. Auto je po mokrom smirglovani následnom lesteni a voskovani. výsledok nech kazdy posudi sam. ps: nove pegasusy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Nazdar chlape, už jsem si říkal jak pokračuješ a jestli vůbec? No vidíš auto bude jak nové. Sice dupačka, ale zase se nenudíš. Poslední dvě fotky v podzemce nic moc. Zkus lepší, ale na to jak to vypadalo je to kus krásné práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Nadhera. Vypada to jako z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) skusim to dnes odfotit na slnku...to som iba rano rychlo cvakol ked som bol pozriet ako vyschla farba na strmenoch. uz mi chyba iba vodicovo zrkadlo ktore neviem nikde zohnat a prakticky ziadne velke viditelne stopy po poziari nebudu vidiet. Editováno: 29. Duben 2015, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 este pred prezutim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak jsem si tohle téma pročetl od začátku... a musím říct, že jsi za tu dobu ušel kus cesty! Na to jak to vypadalo po tom požáru a jak to vypadá teď, dobrá práce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Supr. Opravdu sis vyhrál a jde to vidět, že jsi na tom nechal ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.