dell Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 ale prdlajs...po výměne zadních LED lamp jsem prodával klasické světla na supovi kombi a do týdne šli do světa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) co tu prdíš...:-) no jo ale to byl Sup určitě za zenitem a bylo jich mraky v bazaru nebo i střelenejch...ikdyž je oIII už nějaký rok na silnici tak ty světla dlouho nikdo chtít nebude, není důvod skoro. Každej bude chtít led, po těchto neštěkne ani pes. Když se prodaj o to líp... Editováno: 16. leden 2015, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Tak to bohužel zanést do systému nejde...není to podporované příslušenství. PR číslo má určitě jen na obyčejná světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 PR číslo mu v tomto případě nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 co tu prdíš...:-) no jo ale to byl Sup určitě za zenitem a bylo jich mraky v bazaru nebo i střelenejch...ikdyž je oIII už nějaký rok na silnici tak ty světla dlouho nikdo chtít nebude, není důvod skoro. Každej bude chtít led, po těchto neštěkne ani pes. Když se prodaj o to líp... máš pravdu, je to pár měsíců....ale nevidím v tom žádnej rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozco313 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Zdravím odborníci, kúpil som zadné led svetlá aj som ich nakódoval podľa návodu z ruského fóra: https://www.drive2.ru/l/4482351/?page=0Problém je však ten že mám pocit že to nesvieti tak ako má , nepíše žiadnu chybu ani nič podobné , funkčnosť je v poriadku. Ale zdá sa mi že svietia tlmene (na jedno vlákno) hmlovky viď. priložená foto , je to normálne ?Auto mám zhruba pol mesiaca , zatiaľ sa mi podarilo nakódovať všetko čo som chcel HHC , Led osv. špz , sklopenie zrkadla pri spiatočke , atď. ale tu neviem kde som urobil chybu , pri zapnutí hmloviek svieti tak ako má...Ďakujem vám všetkým za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozco313 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Dobre odpoviem si sám , prišiel som na to že pri Leuchte26NSL LA72-Lichtfunktion C 26 a Leuchte27NSL RC6-Lichtfunktion C 27 je to defaultne nastavené ako parklicht...allgemein atď (presne si nespomeniem), stačilo zmeniť hodnotu na not active a funguje všetko tak ako má , viď priložená foto. Dúfam že to aspoň raz niekomu pomôže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1957 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Jozco jsi dobrej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Tak mi bylo řečeno, že ve škodovce umí dodělat zadní led světla....ale nějak se mi to nezdá! Céčko svítí ale todle s tím, jak v poloze Obrysová tak Potkávací. Co na to Rolbař nebo Ferda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 (editace) Bohužel Ti nechali svítit brzdová světla...malá chyba se vloudila. Řešení: (10)-Leuchte21BR RC8-Dimmwert CD 21,0 (14)-Leuchte21BR RC8-Dimmwert EF 21,0 (10)-Leuchte22BR MA57-Dimmwert CD 22,0 (14)-Leuchte22BR MA57-Dimmwert EF 22,0 Ještě mi přijde, že dole svítí i mlhové světlo za těmi LEDkami, ale to si nejsem jist. Editováno: 5. Září 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 ano to taky svítí ale taky tak napůl, když zapnu mlhovku zadní tak svítí víc :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 (10)-Leuchte26NSL LA72-Dimmwert CD 26,0 (14)-Leuchte26NSL LA72-Dimmwert EF 26,0 (10)-Leuchte27NSL RC6-Dimmwert CD 27,0 (14)-Leuchte27NSL RC6-Dimmwert EF 27,0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Děkuju moc jsi jednička! Hned tam zase zajedu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Zdravim.Potrebujem poradit.Kupil som O3 combi este je v zaruke.Nefungovalo tlacidlo odomknutia auta cudlik vedla start/stopu zamknut zamklo ale neodomklo.Tak som to dal do autorizaku opravit na zaruku.V servise zistili ze tlacitko je ok a tak naflashovali on line novy soft.Tlacidlo funguje ako ma ale zadne svetla svietia ako na prispevku vyssie cize led+brzda+hmlovka a samozrejme chybova hlaska na maxidote a bolere.Samozrejme to neriesili ze si to mam doriesit sam ze oni nevedia a nemozu.Tak som sa dozvedel ze zadne ledky su domontovane a ze niekto kto ich montoval pri adaptacii odstavil funkciu odomknutia.Otazka znie.Pouzit adaptaciu od ferda co je tu na stranke + tie kody co su k tym svetlam o nejaky prispevok vyssie.Dakujem za pripadne rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cossie Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 (editace) Zdravím potrebujem poradiť , namontoval som si zadne led svetla a nakodoval podla návodu ktorý je na briskoda . Svetla mi fungujú jak máju ale signalizuje mi vypálená žiarovka koncové. svetlo láve a práve. Dakujem za radu Editováno: 26. leden 2017, autor: cossie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cossie Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 před 12 hodinami, cossie napsal: Zdravím potrebujem poradiť , namontoval som si zadne led svetla a nakodoval podla návodu ktorý je na briskoda . Svetla mi fungujú jak máju ale signalizuje mi vypálená žiarovka koncové. svetlo láve a práve. Dakujem za radu Už to samo zmizlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Prosím o pomoc někoho, kdo má zmáknuté díly na zadní lampy - přesněji konektor. Sháním samce na face lift TOP led lampu a nějaký nápad, jak to připojit na originál konektor svazku, který má stejný tvar a rozměr jako na před face led svítilně. Nerad bych ho odstřihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Toto je patice toho světla. Pokud máte nějaký nápad, sem s ním. Je asi o 5 mm kratší, než nba standard lampě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Poslal jsem Ti SZ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 (editace) Může někdo potvrdit tuhle teorii na "redukci" ? 2x 3C0972733 (Combi), 191972716 (Sedan) 2x 1S0972706 12x N10336105 12x N10335807 + kus drátu 0,8 - 1,0 mm2 Editováno: 16. Červen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 (editace) Rád bych se s Vámi podělil o osobní zkušenost s LEDkama konkrétně osvětlení zpátečkových světel. Obrázek se žárovkami ukazuje druhy, které jsem zkoušel. Koupil jsem obě na Wish. Levá žárovka v popisu demonstrovala "praktickou LED žárovku s 30W svítivostí". Pravá pak oznamovala "LED žárovku osvětlení zpátečky se svítivostí 100W". Na fotce to sice není vidět tak dobře, ale vlevo na autě svítí ta 30W a vpravo 100W. Ta třicítka má světlo trochu dožluta a svítí mnohem lépe, než druhá, která má barvu do fialova. Ta 30W svítí dokonce mnohem líp, než klasická žárovka. Naopak ta fialová je dobrá tak na osvětlení k nočnímu stolku. Vzhledem k tomu, že jsem si nakódaval i akivní couvačky při otevřeném kufru, tak intenzitu u kufru jsem dal na 60% a při couvání na 100%. Je to padáda = u otevřeného kufru to nesvítí do xichtu a při couvání i něco vidím. Obě žárovky mě vyšly na 7 EUR i s dopravou a určitě si je koupím znovu do foroty. PS: Kódovat je nebylo třeba. Tedy aspoň ne na FL. Editováno: 9. Srpen 2017, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Osobne mam tyhle a naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Akorát až vás s tím chytnou, tak odevzdáte techničák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Mně se celkem nepozdávají na OIII FL v TOP LED zadních světlech dvě věci: - ta zdcadlová clonka, která zvenčí kryje žárovku - v horní části uvnitř té paraboly je díra jak do světa, takže to bohužel taky ubírá svítivosti lampy obecně... Zajímalo mě, jestli má nějaký zásadní vliv ten kužel ve srovnání s ledkami osazenými přímo na plášti žárovky. Bez pochyby na to budou mít vliv ledky samotné, ale tím pádem, když jsou dobré, není jich třeba tolik. Uvidíme, jak dlouho vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 ...čas všechno prověří, říkají leckteří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.