Leden 16, 201510 r ale prdlajs...po výměne zadních LED lamp jsem prodával klasické světla na supovi kombi a do týdne šli do světa....
Leden 16, 201510 r co tu prdíš...:-) no jo ale to byl Sup určitě za zenitem a bylo jich mraky v bazaru nebo i střelenejch...ikdyž je oIII už nějaký rok na silnici tak ty světla dlouho nikdo chtít nebude, není důvod skoro. Každej bude chtít led, po těchto neštěkne ani pes. Když se prodaj o to líp... Upraveno Leden 16, 201510 r od Hurikan88
Leden 16, 201510 r Tak to bohužel zanést do systému nejde...není to podporované příslušenství. PR číslo má určitě jen na obyčejná světla.
Leden 18, 201510 r co tu prdíš...:-) no jo ale to byl Sup určitě za zenitem a bylo jich mraky v bazaru nebo i střelenejch...ikdyž je oIII už nějaký rok na silnici tak ty světla dlouho nikdo chtít nebude, není důvod skoro. Každej bude chtít led, po těchto neštěkne ani pes. Když se prodaj o to líp... máš pravdu, je to pár měsíců....ale nevidím v tom žádnej rozdíl.
Květen 15, 201510 r Zdravím odborníci, kúpil som zadné led svetlá aj som ich nakódoval podľa návodu z ruského fóra: https://www.drive2.ru/l/4482351/?page=0Problém je však ten že mám pocit že to nesvieti tak ako má , nepíše žiadnu chybu ani nič podobné , funkčnosť je v poriadku. Ale zdá sa mi že svietia tlmene (na jedno vlákno) hmlovky viď. priložená foto , je to normálne ?Auto mám zhruba pol mesiaca , zatiaľ sa mi podarilo nakódovať všetko čo som chcel HHC , Led osv. špz , sklopenie zrkadla pri spiatočke , atď. ale tu neviem kde som urobil chybu , pri zapnutí hmloviek svieti tak ako má...Ďakujem vám všetkým za rady.
Květen 15, 201510 r Dobre odpoviem si sám , prišiel som na to že pri Leuchte26NSL LA72-Lichtfunktion C 26 a Leuchte27NSL RC6-Lichtfunktion C 27 je to defaultne nastavené ako parklicht...allgemein atď (presne si nespomeniem), stačilo zmeniť hodnotu na not active a funguje všetko tak ako má , viď priložená foto. Dúfam že to aspoň raz niekomu pomôže.
Září 5, 20169 r Tak mi bylo řečeno, že ve škodovce umí dodělat zadní led světla....ale nějak se mi to nezdá! Céčko svítí ale todle s tím, jak v poloze Obrysová tak Potkávací. Co na to Rolbař nebo Ferda?
Září 5, 20169 r Bohužel Ti nechali svítit brzdová světla...malá chyba se vloudila. Řešení: (10)-Leuchte21BR RC8-Dimmwert CD 21,0 (14)-Leuchte21BR RC8-Dimmwert EF 21,0 (10)-Leuchte22BR MA57-Dimmwert CD 22,0 (14)-Leuchte22BR MA57-Dimmwert EF 22,0 Ještě mi přijde, že dole svítí i mlhové světlo za těmi LEDkami, ale to si nejsem jist. Upraveno Září 5, 20169 r od ferda25
Září 5, 20169 r (10)-Leuchte26NSL LA72-Dimmwert CD 26,0 (14)-Leuchte26NSL LA72-Dimmwert EF 26,0 (10)-Leuchte27NSL RC6-Dimmwert CD 27,0 (14)-Leuchte27NSL RC6-Dimmwert EF 27,0
Září 7, 20169 r Zdravim.Potrebujem poradit.Kupil som O3 combi este je v zaruke.Nefungovalo tlacidlo odomknutia auta cudlik vedla start/stopu zamknut zamklo ale neodomklo.Tak som to dal do autorizaku opravit na zaruku.V servise zistili ze tlacitko je ok a tak naflashovali on line novy soft.Tlacidlo funguje ako ma ale zadne svetla svietia ako na prispevku vyssie cize led+brzda+hmlovka a samozrejme chybova hlaska na maxidote a bolere.Samozrejme to neriesili ze si to mam doriesit sam ze oni nevedia a nemozu.Tak som sa dozvedel ze zadne ledky su domontovane a ze niekto kto ich montoval pri adaptacii odstavil funkciu odomknutia.Otazka znie.Pouzit adaptaciu od ferda co je tu na stranke + tie kody co su k tym svetlam o nejaky prispevok vyssie.Dakujem za pripadne rady.
Leden 26, 20178 r Zdravím potrebujem poradiť , namontoval som si zadne led svetla a nakodoval podla návodu ktorý je na briskoda . Svetla mi fungujú jak máju ale signalizuje mi vypálená žiarovka koncové. svetlo láve a práve. Dakujem za radu Upraveno Leden 26, 20178 r od cossie
Leden 27, 20178 r před 12 hodinami, cossie napsal: Zdravím potrebujem poradiť , namontoval som si zadne led svetla a nakodoval podla návodu ktorý je na briskoda . Svetla mi fungujú jak máju ale signalizuje mi vypálená žiarovka koncové. svetlo láve a práve. Dakujem za radu Už to samo zmizlo
Červen 13, 20178 r Prosím o pomoc někoho, kdo má zmáknuté díly na zadní lampy - přesněji konektor. Sháním samce na face lift TOP led lampu a nějaký nápad, jak to připojit na originál konektor svazku, který má stejný tvar a rozměr jako na před face led svítilně. Nerad bych ho odstřihnul.
Červen 14, 20178 r Toto je patice toho světla. Pokud máte nějaký nápad, sem s ním. Je asi o 5 mm kratší, než nba standard lampě.
Červen 16, 20178 r Může někdo potvrdit tuhle teorii na "redukci" ? 2x 3C0972733 (Combi), 191972716 (Sedan) 2x 1S0972706 12x N10336105 12x N10335807 + kus drátu 0,8 - 1,0 mm2 Upraveno Červen 16, 20178 r od LiveBomb
Srpen 9, 20178 r Rád bych se s Vámi podělil o osobní zkušenost s LEDkama konkrétně osvětlení zpátečkových světel. Obrázek se žárovkami ukazuje druhy, které jsem zkoušel. Koupil jsem obě na Wish. Levá žárovka v popisu demonstrovala "praktickou LED žárovku s 30W svítivostí". Pravá pak oznamovala "LED žárovku osvětlení zpátečky se svítivostí 100W". Na fotce to sice není vidět tak dobře, ale vlevo na autě svítí ta 30W a vpravo 100W. Ta třicítka má světlo trochu dožluta a svítí mnohem lépe, než druhá, která má barvu do fialova. Ta 30W svítí dokonce mnohem líp, než klasická žárovka. Naopak ta fialová je dobrá tak na osvětlení k nočnímu stolku. Vzhledem k tomu, že jsem si nakódaval i akivní couvačky při otevřeném kufru, tak intenzitu u kufru jsem dal na 60% a při couvání na 100%. Je to padáda = u otevřeného kufru to nesvítí do xichtu a při couvání i něco vidím. Obě žárovky mě vyšly na 7 EUR i s dopravou a určitě si je koupím znovu do foroty. PS: Kódovat je nebylo třeba. Tedy aspoň ne na FL. Upraveno Srpen 9, 20178 r od Zdenek Pastorek edit
Srpen 9, 20178 r Mně se celkem nepozdávají na OIII FL v TOP LED zadních světlech dvě věci: - ta zdcadlová clonka, která zvenčí kryje žárovku - v horní části uvnitř té paraboly je díra jak do světa, takže to bohužel taky ubírá svítivosti lampy obecně... Zajímalo mě, jestli má nějaký zásadní vliv ten kužel ve srovnání s ledkami osazenými přímo na plášti žárovky. Bez pochyby na to budou mít vliv ledky samotné, ale tím pádem, když jsou dobré, není jich třeba tolik. Uvidíme, jak dlouho vydrží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.