Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, můžeš... splňuje normu 507.00... akorát ta viskozita... ale záleží na tobě... co vím tak pro naše podmínky by byl ideální olej 5W-40, ale takový si myslím, že nekoupíš s normou 507.00... možná se mýlím...

Editováno: , autor: Deepness
Vloženo

Mělo by se tam vejít 4,3 l. Já to dělám vždy tak, že si z 5l kanystru odleju do litrovky a ty 4l tam naleju a pak podle rysky dolévám z té litrovky. Vychází to skoro na těch 300ml :)

Vloženo (editace)

2.0tdi 103kW CFFB

Castrol EDGE Titanium FST Professional Longlife III 5W-30 (Koupil jsem 5x 1L za 1000kc .. veslo se +-4,3) + Olejový filtr BOSCH F 026 407 023

Vymena zcela bez problemu. Technik akorat rikal, ze zavit na vane je z hliniku, tak se to musi opatrne dotahovat (kdyby to nekdo delal doma).

(sorry za reklamu na prodejce, jsem pouze spokojeny zakaznik)

Editováno: , autor: Marek Melena
Vloženo

VŽDY,vždy nový šrób  a tam kde sa dá vymeniť samotná podložka,tak ide tiež nová ....

....ten únik cez viečko som si zažil počas týždna 2x a kolega vo štvrtok taktiež...sám neviem prečo ...stačí to povoliť a následne pomaly,rovnomerne utiahnuť a už je to OK ..podotýkam,že to taktiež uťahujem momenťákom ...akorát,že je v momente sa*raný blok motora od oleja :aggressive:

Vloženo

jo to by odpovídalo že to bude do PDček. Soused má Audi A4 2008 CR a ten ma s tyčkou tak jsem myslel že je jedno jakej tam dám a ono ejhle a bylo to špatně :-). Díky

Vloženo
V 6. 10. 2016 at 9:26, Marek Melena napsal:

2.0tdi 103kW CFFB

Castrol EDGE Titanium FST Professional Longlife III 5W-30 (Koupil jsem 5x 1L za 1000kc .. veslo se +-4,3) + Olejový filtr BOSCH F 026 407 023

Vymena zcela bez problemu. Technik akorat rikal, ze zavit na vane je z hliniku, tak se to musi opatrne dotahovat (kdyby to nekdo delal doma).

(sorry za reklamu na prodejce, jsem pouze spokojeny zakaznik)

Co se stane kdyz tam naleju celych 5 l. Vadi to tomu motoru?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...