Publikováno Leden 21, 201411 r Jelikož jsem novopečený majitel superbu 2 , mám dotaz montoval jste si někdo zamykání zpátečky a to construct? (když jsem měl O2 tak tam sem si ho montoval), zda li nemáte někdo postup rozebrání tunelu , přeci jen se nemusí tápat kde co drží atd...zatím sen tunel nezkoumal, díky za odpověd
Leden 24, 201411 r Autor konstruct už je namontovanej , kdybyjste někdo chtěl poradit nebo návod jak rozebrat střed. dunel , mám foto manuál.
Leden 24, 201411 r Ahoj, pokud by ti stačil Defend Lock, tak ten prodává přímo Škoda Auto http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/mechanicke-zabezpeceni-razeni-superb-3t1071775dx/10/2/12/43/1001
Leden 24, 201411 r na defend vzhľadom na cenu a kvalitu by som sa vykašlal a bral construct , dá sa objednať aj z Etky - a bude mať pekné Škodovácke klúče nie constructové ... montáž je stejná ako na OII , vycvaknúť manžetu radičky , rámik , odpojiť vypínače , popolník von , displej , srobky konzoly a bočnice a ťahať to všetko von , pohodová robota ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.