brunoos Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 potřebuju poradit s demontáži origo magnetofonového autoradia z Fabie. Pro demontáž stačí použít nějaké dva plíšky, které strčím do těch drážek na rádiu a potahnout za magnetofonovou mechaniku nebo je třeba použit nějaké speciální háčky. Ptám se abych něco nedojebal. Pokud něco specialního mohlby někdo nahodit jenom fotečku. Ještě jedná věcička - jakým způsobem demontuji vysouvací schránku z pod autoradia 9chci ji nahradit otevřenou poličkou. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Jde to úplně v pohodě kouskem pásoviny (plíškama). Strčíš je do těch drážek a vyndáš rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubis Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Zdravím mám škoda fabia 1.2 HTP bez autorádia. A chtěl jsem se zeptat jak sundám původní přihrádku a nahradím ji tou novou kam potom dám rádio. Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Kubis: tahem k sobe... musis trochu zabrat a pak to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Použij tyto...k dostání u Stualarm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ustřihnul jsem z tenkeho plechu dva pasky a šlo to uplně v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ustřihnul jsem z tenkeho plechu dva pasky a šlo to uplně v poho. presne, taky jsem pouzil dva tenke pasky co jsem doma nasel a slo to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubis Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Crake: Díky mám to. nečekal jsem že to pujde tak lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Kubis: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 takze to de lehce oki doki .. s etma paskama z plechu zasunu do direk pro origo vytahovak nebo nekam kolem radia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubis Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Pásky dáš kolem rádia. Přihrádku jen potáhneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lox Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) Mozna sem levej ale za boha to originalni radio (MS 502 A) nemohu vytahnout. Zkousel jsem plisky, i ty klicky z lunchmeatu jsem zkousel (http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?option=com_content&task=view&id=254&Itemid=30), ale proste se bojim abych neco neurval. Na druhou stranu jsem to ani silou nedokazal vytahnout takze si nevim rady... Prosim pomoc EDIT : Tak se me to podarilo nakonec tak, ze jsem vyndal ten suplik pod radiem a radio vyjelo zaroven s nim. Editováno: 15. Září 2009, autor: Lox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlso Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ludia viete mi pvoedat ako by som spravil vymenil som radio a prepojil kable cerveny a zlty prehodil navzajom lebo mi nedrzalo pamet ale ako by som spravil ze ked bude vypnuty klucik bude mi hudba hrat lebo ako nahle vytiahnem klucik tak mi s radiom ani nehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 ...žlutý s červeným napojit na stálé +12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 ale nesmí mít central se safe systemem, jinak mu safe system přestane fachat. Také jsem to tak chtěl, napojil rádio na stálé plus, aby mi hrálo pořá i při vytaženém klíčku a ten pak přestal fungovat. Takže jsem to vrátil zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Potreboval bych poradit s demontazi radia SENCOR SCT 2203... trik s plisky jsem chtel vyzkouset, ale poradne nevim kam je zasunout... montoval jsem to tak ze do diry na radio jsem nejdrive zasunul ramecek a do nej pak samotne radio. Ty plisky mam dat mezi radio a ramecek? Protoze ten ramecek ma takovy lem kolem dokola, takze mezi palubovku a ramecek se tim pliskem nedostanu... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doska Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 mam ten samy problem plysky nejdou nikam strčit a spodní kastlík nemůžu vytáhnout ať zabírám jak chci prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 musíš sundat panel autorádia, sundat ten plastový rámeček rádia a pak na těch kratších stranách rádia dáš doprostřed ty plíšky, kterými odblokuješ ty zámky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forty Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 prosím vás vedel by mi niekto poradiť ohľadom prepájania káblov keď mením rádio? niesom si celkom istý ktorý je ktorý čo mám s nimi robiť aby som neurobil nejaké škody, a takisto ako k predným dvom ktoré mám originál ale chcem ich meniť za tieto http://jfauto.sk/vymena-reproduktorov-skoda-fabia-1 pridám zosilňovač a zrejme dva basáky ktoré by som chcel mať v kufri ( je možné osadiť to nejakým spôsobom do sedačiek odzadu bez prílišnej ujmy na zvuku? ) za odpovede vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 asi by to chtělo taky doplnit informaci, zda jsi tam měl už rádio a zda origo, nebo aftermarket a jaké rádio hodláš teď dávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.