FraJa Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Zdravím, prosím o radu ohledně rámečků kolem klik. Rámečky co jsou okolo výdechů vnitřní klimatizace a kolem vnitřních klik otevírání dveří mám jakoby potažené tmavě stříbrnou fólií. Určitě se jedná o originál, tusím že se to jmenuje chrom paket. Můj problém je v tom, že na pravé straně jak u předních dveří tak i u zadních dveří mám tuto fólii pokrčenou, jako by se pod ní udělaly bublinky. Ve Škode se tento rámeček prodává okolo 2 tis vč. kliky. Existuje nějaké řešení jak to opravit? Co např. horkovzdušná pistole? Honza Editováno: 27. leden 2014, autor: FraJa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 To je prostě nemoc z výroby. Netýká se to jen kliček, ale loupe se to všude, kde je guma nebo plast nastříkán na plastu (opěrka, stropní lampička) Jediná nejlevnější, nejjednodužší, nejrychlejší a nejpřijatelnější věc je oloupat a plastidip Vynikající na plastidipu je, že to nemusíš demontovat (kvůli stříkání kolem, kde to samozřejmě nechceš), jednoduše to kolem po nastříkání sloupneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 myslíš, že to sloupneš i z textilu na tapecu, jde mi o to, že se na to na jaře chystám to přestříkat tim plastidipem, chci nastříkat vše co je jinak v dekoru dřeva, plus pár dalších míst, a třeba ta lišta co je na dveřích tak ta se dá sundat jedině zezadu, čili tapec dolu, takže jsem byl připravenej na pořádnou rachotu, sundat všude tapec atd, ale pokud bych to stáhl i sté látky, tak by to byla těžká pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Jenže co jsem vygooglil tak ten plastidip neni v barve co ty ramecky v originale...nebo googlim spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 jo tak to nevim, ale odstínů bude mraky, ale já to stejně nechci tou barvou co je v originále, mám to black and white, takže jdu do bílé, když to bude moct tlouct do xichtu nebo se nějak výrazně špinit, jednoduše to sloupnu, ale zajímá mě jestly to půjde sloupnout po případě i z látky(tapec), asi budu muset vyzkoušet na nějakym kusu hadru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Tak to oblepíš izolepou a pak to stříkneš Plasti Dipem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Mám takový dojem, že plastidip se na látku nelepí vůbec. Ale věc zkoušky někde vedle, jak píše doktorone.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 tak jsem projel asi miliardu videí na youtube ohledně dipu, ale nikde to na tu látku na tapec nedaj, vždy zakryto, takže to hold udělám, tak jak jsem plánoval, vše hold poctivě vyndám, stříknu a zase nandám, jen do větráků se mi nechce, ale zase to vevnitř vše olepovat včetně okna je taky vopruz, takže buď je nebudu dělat vůbec a nebo se odhodlám a taky je vyndám, ty lišty na boku dveří jsou nakonec v poho, to pořádně oblepim zespoda kde je tapec a nad tim nevadí když se to přesáhne, to jde dobře sloupnout, neni tam látka, takže nemusim sundavat tapec, což ušetří dost času nevíte zda ty rámečky okolo kliky jdou sundat, nebo bych je už pak nenandal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Tady se začal řešit rámeček kolem kliky a skončilo to u Dipu. Nevíte kde bych sehnal levně ty rámečky v te hliníkové barvě mám jeden prasklý. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 když to neni dřevo či edition 100 tak jsou ty rámečky převážně pogumovaný (čili dá se říci podipovaný, akorát nějakou starší metodou co nejde tak dobře dolu) jinak ve škodě, ale tam budou chtít za to nesmysl a nebo vrakáč či koukat neustále na bazary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Komplet kliky jsem prodaval ale uz je na ne slozena zaloha. Semtam je najdes na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 rámečky mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 supr: a nemáš nějakou fotku a cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 maš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 To jsem zaspal....nějaké další rámečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 vrakoviště pánové a dámy :-) stojej od 300,- do 600,- podle stavů -vlastní zkušenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Zdravím všechny. Jako čerstvý majitel Superba mám taky problém s rámečky okolo kliky. Tak se chci jen zeptat jestli se někomu doma neválí přebytečné. Koukám kde se dá a zatím nic. Vzhledem k tomu, že mě to pomačkaný něco co na to dávali pěkně se.., tak bych je chtěl vyměnit co nejdříve. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Nemoc supů. Tak je neměň, ale vymontuj, oškrábej, osmirkuj, stříkni základem na plasty a nastříkej jakoukoli decentní barvičkou dle vkusu Ideálně strávené víkendové odpoledne a ještě budeš mít radost z vlastní práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Pravda je taková, že by to pro mě asi nebyl problém, ale už se o to asi někdo pokoušel a řidičovo je dost voštípanej. Pro někoho blbost, ale tenhle detail mě přivádí k šílenství))). A ženu taky - těch dnů v garáži nějak přibývá))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Ahoj kluci. Tak jsem se do toho pustil, o víkendu bylo hezky, takže hurá do toho. Není to jako z továrny, ale pro dobrej pocit fajn. Ještě jsem nezjistil, jak jsem dát obrázek, tak až to zjistím, umístím.))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 ked pises prispevok tak dole mas vedla tlacidla odeslat tlacidlo "pouzit rozsireny editor" a tam potom na spodu najdes pripojit súbor, poskusaj :-) ja som bol tiez z toho mimo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Díky za radu))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mercer Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Zdravíčko,jsem čerstvý majitel Škody Superb. Mám takový menší estetický problém. Sháním náhradní rámečky kolem klik. Našel jsem je na několika e-shopech, v několika inzerátech a vyšlo s toho, že jsem neměl dva přední rámečky šanci sehnat pod 2000,- což se mi za ně na rovinu dát opravdu nechce.Projel jsem forum, pár nějakých dalších rad. Nejsem úplný neumětel, takže bych neměl problém si rámečky zrenovovat, ale má to háček. Rámeček u řidiče je polámaný a kousek z něho chybí, a s tím už nic neudělám.Chci se tedy zeptat, zda se to někomu neválí doma. Pokud ne, tak zda nemá ty rámečky někdo 3D vymodelované. Mám možnost tisku na 3D tiskárně, ale neumím tvořit modely.Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Zdravím. Mám supa asi půl roku a rámečky byly první do čeho jsem se pustil. Jelikož jsem jeden bohužel rozlámal na tři kusy, tak jsem byl nucenej použít karosářský tmel a pěkné slepit zatmelit, přebrousit a nalakovat. Pokud ti nechybí půlka a máš trpělivost si s tím pohrát, tak bys to mohl zvládnout. Už toto téma asi někde je, dával jsem tam i foto. ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.