ZdendaG Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 (editace) ahoj všem, u Superba 1,9 TDi 2004 v automatu mi nejde zařadit "Péčko". Stojím na brzdě, ručka zatažená (i nezatežená) a mam zmáčknuté tlačítko na řadící hlavici a nic. Všechny ostatní polohy jdou přeřadit v pohodě, jen do té parkovačky to nechce skočit. Tím pádem mi ani nejde vytáhnout klíček ze zapalování. Naštěstíparkuju v garáži a klíčů mam víc, takže tam klíč nechávám a zamykám ručně druhým. Čím to může být, že řadicí páka nechce do parkovací polohy? Díky, Z Editováno: 29. leden 2014, autor: ZdendaG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 automat nemám, takže ti bohužel neporadím, ale to je teda pěkně na prd, když tam musíš nechávat i klíč, to bych byl pěkně nasr..., ještě že nebydlíš na sídláku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Diagnostika přečtení chyb, pak základní nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdendaG Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 na sídláku bydlím:) platim si ale parkovací stání v garážích...auto jsem kupoval před týdem a teď s ním nemůžu ani pro rohlíky, aby někdo nerozbil okno a nepůjčil si ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 no to je fakt, nejde jet nikam, a předchozí majitel o tom asi nic neví předpokládam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdendaG Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Predchozi majitel je kolega z prace. Auto je garazovane, servisovane...nemel s tim zadny problem. Daval to pryc, protoze si koupil Jaguara... Za ten tyden jsem najel cca 2000km a bez problemu. Je to muj prvni automat, tak jsem treba jelito a neco delam blbe!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Tak to jsi teda jelito, když se nezeptáš přímo jeho co děláš špatně, než něco zlikviduješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdendaG Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Dik za uprimnost...ale neboj, nejsem takovy strelec, abych sedl do ciziho auta a rovnou jezdil. Mel jsem i "zkusebni" jizdu a zkouseli jsme i razeni vsech poloh vcetne parkovaci a bez problemu. I ted, co jsem s tim jezdil, tak zadny problem. Jde mi o to, jestli s tim tady ma nekdo zkusenost...jestli je to na vymenu cele prevodovky nebo je treba jen vypadle nejake tahlo nebo vymackane tlacitko na radici hlavici nebo neco jineho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Kdy tam to P cpeš, za běhu motoru, nebo nejdřív chcipneš motor a pak? Druhá věc nemáš tam construct a nemáš ho zamčený? Editováno: 30. leden 2014, autor: adoks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Kdy by měl zamčený Construkt, tak s tím voličem snad vůbec nepohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Nevím neznám u Supa, myslím, že jde zamknout jen P. Zkouším jednodušší varianty problému. Třeba mu zámeček zaklapl nohou šikovný spolujezdec. Editováno: 30. leden 2014, autor: adoks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdendaG Vloženo 30. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Construkt mam, ale zamceny neni a ani zacvaknuty. Nevycniva ze stredoveho panelu. "P" tam nejde s vypnutym ani nastartovanym motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Viděl bych problém u toho Construkt, zeptej se původního majitele jestli ho používal a jestli mu to neblblo. Takhle za tele nebudeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdendaG Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Na to jsem se ho ptal hned, jak to neslo. Jestli mu to nekdy blblo, jestli se mu to samo nezamykalo...atp. Popravde tady budu radsi za tele, nez mit rozbity auto a platit nakladnou opravu. Bohuzel to ale vypada, ze tele nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Dohady, proč to nenapíchneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) Přikláním se k tomu Constructu a viděl bych to spíše na mechanickou závadu. Jinak Construct to drží právě v tom péčku a pokud by ho někdo zamknul v jiné poloze, myslím, že volit rychlosti jdou. To by mohl být Tvůj problém, na to by to sedělo Klíček je sichriován elektromagneticky, je tam jeden posranej konektor. Pro začátej ho třeba odpoj, aby šel klíček ven (vyžaduje to ale demontáž plastů kolem volantu). Nebo by to šlo zase odpojit u toho voliče Ale nedřív bych to zvrchu rozebral a juknul na to. Bude to nějaká blbost. Jinak si myslím, že Ti ten elektrosichr žere i baterku, takže po delším stání bys třeba ani nemusel nastartovat Oddekluj volič... Editováno: 1. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 cau podarila se oprava toho razeni? podle me se ti pokazil ten system na odjisteni klicku takove tahlo co vede od volici paky az ke spinaci skrince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 taky by mě zajímalo jak to dopadlo, zda si to rozlousknul nebo máš stále klíče v zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Vypadá to, že klučina si přišel jen pro rozumy a zase odešel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 A nebo mu z toho problemu prdla cévka v hlavě a už nenapíše nikdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.