striska Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Nemáte někdo zkušenost s dodatečnou montáží tempomatu do Citiga? Když jsem předváděčku kupoval, tak mi to prodejce slíbil a nakonec to oficiálně nejde a dost mi chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky133 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Neviem či si to nejako vyriešil, ale dodatočná montáž tempomatu a spolu s ním palubného počítaču možná je no treba viac vecí rozobrať keďže od výroby nie sú neťahané káble. Čo som čítal na zahraničných fórach tak napr. pri Volkswagenoch Up! v najvyššej výbave High Up! je káblovačka predpripravená (zrejme kvôli tomu, že aj v budíkoch už má palubák, ale nezapojený). Podrobný návod ako na to nájdeš tu (ale po polsky) takže musíš si to poprekladať: https://www.dropbox.com/s/qq4o7rj4u3ouuw4/Vw_UP____Skoda_Citigo___Seat.pdf?dl=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 jen dodám, že by ses měl připravit na docela pernou práci, díly interieru CG jsou spolu napasovány pěkně "natvrdo"... když mi Vaša tahal dráty k dalším repro, musel dost panelů oddělávat a je to o strach, vydrží? nebo praskne? sou to nervy, ale výsledek za to stojí. Když to budeš dělat, udělej prosím pár fotek a hoď je sem. Díky a držím pěsti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yopik Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Ahoj, jak dopadl ten tempomat a PP, mám Citigo 2012 a měl bych taky zájem o dodělání. Tušíte někdo na kolik by to mohlo vyjít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Takze jsem to studoval a je potreba mit HIGH jednotku BCM, coz ani ja s Eleganci z 10/2012 nemam ... jeta se da sehnat za cca 1000-1500, pak nove packy, a natahnout draty do motorovky. Vymena BCMky , ktere jsem se bal, asi pujde celkem v pohode, alespon dle DP. Jinak zatim na to dlabu, budu delat na jare-v lete, s MF volantem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 PLs, nema nekdo ten polsky navod na tempomat, link uz nefunguje. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Panovbe, tak uz zacinam shanet dily na tempomat ... ted sje o to, jde vymenit BCMko doma ( samo diag mam ) nebo se musis kodovat online ve skodovce? Nevi nekdo? Diky moc. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Odpovim si sam, nemusi, takze kdo chce delat, klasika, packy, kabelaz, pripadna nova BCM a nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Kdyby nekdo potreboval packy pro tempomat ( na CG do 2013 ) a potrebnou BCM? mam levne ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prego Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Zdravím páni, dnes som si dal namontovať Tempomat a je to úžasná vec. Dlho som hľadal kto to namontuje do Citigo. Na Slovensku to montuje táto firma a majiteľ je veľmi šikovný http://www.autoalarmy.sk/strediska/b-b-auto-elektro-s-r-o-fucikova-8-senec.html Cena s montážou je 530€. V Čechách to montuje firma www.levnealarmy.cz v cene cca 500€ na komplet. Info o tempomate nájdete u dovozcu pre ČR a SR tu https://www.tssgroup.sk/produkty/zabezpecenie-vozidiel/tempomaty/ . Poradia Vám aj najbližšie servisné stredisko. Ide o univerzálni tempomat AP900C + páčka + kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 No 500E je celkem dost ... kdyz to vezmu v originale, tak packy cca 1000, bcm s podporou cca 2000 a kabelaz bud udelas nebo cca 1000. Dily samo pouzite originaly. Prace tak 4-5h, k tem konektorum od BCMky je fakt debilni pristup...Mel jsem ruce jak kdybych me doma 10 kotat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prego Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 montáž trvala 75min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prego Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 originál tempomat na Citigo 2012-2016 nie je možné namontovať teda výrobca ho neponúka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Verim, nikdo nemusel sundavat volant, menit packy, tahat kabely z pacek a hlavne pinovat BCM ... Ja ty konektory na BCM delal 1,5h ... samo jsem to dal dokupy a zjistil jsem ze jsem tele a zapomnel jsem jsem zapojit dva nove draty do BCM ... takze vytahnout BCM a znova ... a voala trvalo to 15 minut na pohodu ... protoze uz vim jak, jak si je natocit atd ... ale poprve ... hruza ... takze kdo to delal, bude to mit driv ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prego Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 po montáži je potrebné urobiť diagnostiku a kalibráciu zariadenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Original jde dodalat bez problemu. Jak jsem psal, je nutna kabelaz, jine packy a podle potreby jina BCM ... Tempomat se normalne nakoduje. Vse je jak z fabriky ... Jinak na Citigo opravdu oficialne tempomat v servise nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Co je sympatický na tom neoriginál tempomatu a páčce z odkazu výše je to, že má paměť na 2 přednastavené rychlosti - škoda, že to nemá originál, hodilo by se mi to (ideálně 3: 50, 70, 90, ale stačilo by i 50 a 90). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Zdravím, rád bych si dodělal tempomat 2015,koupil sem 1k0953513A s tím že použiji jen tlačítka,jejichž schéma jsem našel, ale nemůžu najít nikde zapojení spínačů v citigo, v dílenské příručce je pouze napinovani v bcm, neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 pac mas asi Elsu stazenou a tam jsou data jen do 2013 ... ale do 2014 byly stare packy a jiny konektor, zkus najit u up!, tam jsou data v Else do 2016 ... sice jen v EN nebo DE ale to das :) NEbo popros nekoho kdo ma Erwin a at ti stahne schema 2015 v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 páčky jsou úplně jinak, není to 1K0, ale 1S0, https://www.mihocar.cz/prepinace-lukas-skoda-citigo-1s0-1s0953503ad/d-115362 To co jsi poslal, tak je připojení k podvolantovce a né BCM... A ty víš, že ty odpory, co jsou v páčce do max roku 2010 odpovídají elektronice z roku 2015? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 To právě nevím, myslím že nejsou protože tudle jsou +a - na jednom drátu a u citiga to vypadá že každý zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 kup celý lukas a nevymýšlej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 A je jedno které písmenko? stejně tam nemám dráty, tak myslíš že budou stačit jen ty 4 viz foto nebo i nějaký přívod od pojistek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Tak lucas namontovat ? jsou tam jen spínače bez odporů.. Na Úpa jsem nic nevyguglil, ikdyz bych to přivítal kvůli dešťáku a vyhřívanému u sklu, kdyby náhodou někdo měl... Našel jsem jen citigo-dil.prirucka,ale trošku tapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 (editace) Neaktualni Editováno: 30. Červenec 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.