Boleslavák Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Uvažuji o prodeji svého vozu zajímalo by mě jakou má asi cenu.V inzerátech je většina vozu již značně ojeta mají najeto dosti přez sto tisíc moje auto troufnu si tvrdit je ve stavu nového vozu.Nikdy nejelo v zimě ani v dešti kapalina v ostřikovačích stále původní,na zadních sedadlech nikdo nikdy neseděl v kufru se nikdy nic nevezlo. http://forum.skodahome.cz/topic/111088-skoda-octavia-tour-trumf-rs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 ahoj no to jsem zvědav, kolik ti poradí jiní, je hodně individuální napiš sem kolik máš km najeto, atd.. aby i ostatní věděli hezké autíčko, ty zrdcátka mohly zůstat čebrené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 ... a ještě sem dej fotky, bližší popis, co je na autě děláno, byla-li havarovaná....... Aneb, i ostatní se můžou podívat do vlákna věnované autu. ... po tři a půl letech "ježdění", čtyřech sezónách, měla loni v říjnu najeto 15200. Za měsíc pak šla spát zimním spánkem. Ještě pořád spí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak 200t. bych tipoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Najeto cca 15650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.